aanmeld knop
dot

Yamaha Aerox meest sportieve scooter die er is

Smiley2.jpg
De Yamaha Aerox is een van de meest sportieve scooter die je maar kunt bedenken. De Aerox is tot in het kleinste detail uitgewerkt en straalt met elk onderdeel een sportief karakter uit.
GamesGames

Zuinig, snel en betrouwbaar

Wat de Yamaha Aerox bijzonder maakt is dat het als een van de weinige scooters beschikt over een injectiemotor en dat is een absoluut pluspunt. Een injectiemotor is krachtiger, sneller, betrouwbaarder en start bovendien veel sneller dan gewone motors. De Aerox beschikt namelijk over directe brandstofinspuiting en een brandstofpomp. Bij lage toeren is er meer kracht aanwezig en het brandstofverbruik is fenomenaal laag.

  • Gemiddeld is dit 1 op 55 tot zelfs 1 op 60.
  • De tankinhoud bedraagt 6 liter.

Als je deze vol zou tanken en je voor 1 liter brandstof 1,45 Euro zou betalen dan kost een volle tank je ongeveer 8,70 Euro. Voor dat bedrag kun je met de Yamaha Aerox zo’n 360 kilometer rijden. Voor 8,70 Euro kun je van Amsterdam naar Antwerpen rijden, daar rondtoeren en weer terug naar Amsterdam.

 

Praktisch

De Yamaha Aerox is een degelijke scooter en dat voel je meteen als je erop gaat zitten. Pak het stuur beet en merk de glimlach op die op je gezicht verschijnt. Dat hij erg praktisch en ergonomisch is zie je terug door bijvoorbeeld het zadel los te maken. Het zadel bestaat uit 2 delen. Het achter deel kun je apart omhoog klappen en brengt je direct bij de tankdop.

 

Yamaha Aerox is veilig

Yamaha heeft bij de Aerox ook gedacht aan veiligheid. De grote wielen, 13 inch,  en de schijfremmen (190mm), zowel voor als achter, maken de Aerox een bijzonder veilig scooter. Bovendien is de Yamaha Aerox voorzien van waterkoeling. Dit heeft het voordeel dat bij alle buitentemperaturen de motor koel kan blijven en optimaal kan presteren. Bij deze scooter wordt dus niets aan het toeval overgelaten.

 

Prijs

Wie op wilt vallen en wil gaan voor sportiviteit komt absoluut bij de Yamaha Aerox uit. De vanaf prijs begint zo rond de 2400 Euro en daar heb je de Aerox R uitvoering voor. Er is ook een Aerox R Naked en een Aerox 4 (4-takt).

 

Yamaha modellen

Naast de Yamaha Aerox maakt dit scootermerk nog meer kwalitatieve scooters. Ook de Yamaha Jog en de Yamaha Neo zijn erg populair. Ben je toevallig op zoek naar een schakelbrommer dan heeft dit merk de TZR in de aanbieding. De TZR lijkt een echte motor welke zo van het racecircuit afkomt. De grote 17 inch velgen vallen meteen op. Je leest het al… deze Japanse motorenfabrikant is in alle markten thuis en zet stuk voor stuk geniale racemonsters op de weg.


Tags: scooter kopen, Yamaha Aerox, prijs, yamaha
Artikel geschreven door: merweb.
Publicatie datum: 2015-09-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving