aanmeld knop
dot

Lorcaserin of Belviq, werking

Dik.jpg
Locaserin, verkrijgbaar onder de merknaam Belviq, is een relatief nieuw, erkent afslankmiddel voor mensen met obesitas. Eindelijk een pil die geschikt is voor deze groep, en waarvan bewezen is dat het tot flink gewichtsverlies leidt. In het merendeel van de gevallen verliezen mensen die Locaserin of Belviq gebruiken, minimaal 10% van hun lichaamsgewicht. Meer is zeker mogelijk.

Voor mensen met ernstige obesitas is de nieuwe dieetpil het wondermiddeltje waar men al jaren op zit te wachten. Stel je weegt 130 kilo, met Belviq (werkzame stof  Locaserin) kan je in korte tijd zo´n 13 tot 15 kilo afvallen. Ook daarna gaat het afvallen door.

 

Belviq Nederland

Wanneer is Belviq ook in Nederland verkrijgbaar? In de VS is het goedgekeurd. Europa volgt maar al te vaak een tijd later, soms zelfs jaren later of helemaal niet. In Nederland is het toezicht op gebruik van medicijnen veel strenger. Belviq zal verkrijgbaar zijn op doktersvoorschrift, via een recept. Het zal in Nederland ook online verkrijgbaar zijn bij: dokteronline. In Nederland is ook daar momenteel een erkend, bewezen werkzaam afslankmiddel verkrijgbaar, dat is Xenical. Dit middel (werkzame stof) is ook verkrijgbaar onder de merknaam Alli.

 

Afvallen met Belviq

Afvallen met Belviq gaat gemakkelijk omdat de werkzame stof in de afslankpil, het hongergevoel fors onderdrukt. Het gevolg is dat je eigenlijk helemaal geen trek in eten hebt, terwijl je je verder gewoon goed voelt. Je hebt gewoon geen honger, je voelt je lege maag niet. Dit komt omdat serotonine, stoffen die verantwoordelijk zijn voor het hongergevoel, blokkeren. De hersenen krijgen het signaal dat je genoeg gegeten hebt. Ideaal? In principe wel. Je valt ongeveer 3 keer zoveel af als mensen die een dieet volgen zonder dit hulpmiddel. Zitten er ook nadelen aan?

 

Bijwerkingen

Bijwerkingen van Belviq komen bij minder dan 1/10e van de gebruikers voor. Gemelde klachten zijn:

  • Duizeligheid
  • Droge mond
  • Hoofdpijn
  • Obstipatie
  • Moe
  • Misselijkheid

Hoeveel val je af?

Met deze dieetpil kan je vrij snel veel afvallen, omdat de trek in eten ontbreekt. Je kunt je dus vrij gemakkelijk aan een gezond dieet houden. Dit middel werkt dan ook het ebste in combinatie met een dieet en meer beweging.

 

Zwanger?

Als je zwanger bent mag je dit middel niet gebruiken, ook in de tijd dat je borstvoeding geeft mag je dit niet gebruiken.


Tags: Locaserin, Belviq, dieetpil, dieet, afvallen

KETO dieet, afvallen volgens plan

Fitcooking programma. Lekker koken om lekker fit te blijven

Hoe kun je gewicht verliezen zonder dieet?

Artikel geschreven door: TryOut.
Publicatie datum: 2012-08-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

gast - 2018-08-28 12:34:47  
Waar kun je die kopen , die Locaserin ? Reageer
gast - 2013-06-16 20:46:59  
ik wil het graag bestellen wie weet hoe ik het kan bestellenReageer
U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving