aanmeld knop
dot

Solliciteren na je opleiding

Baas.jpg
Je bent klaar met je opleiding, maar wat nu? Waarschijnlijk zul je een baan willen zoeken. In de huidige arbeidsmarkt kan dit soms best lastig zijn. Werkgevers willen misschien net iets anders dan wat jij in huis hebt of je wordt het telkens net niet. In dit geval kan het handig zijn om bij te scholen.

Er zijn verschillende opleidingen die je kunt volgen in een korte tijd. Deze opleidingen bereiden je goed voor op het echte werk. Fabius opleidingen biedt opleidingen aan waar veel vraag naar is door werkgevers. De opleidingen zijn gericht op specifieke functies.

 

Fabius opleidingen

De opleidingen van Fabius kun je ook handig combineren met je huidige baan, mocht je die al hebben. De meeste opleidingen vinden namelijk meestal 1 dagdeel in de week plaats. Zo heb je aan een ochtend of avond genoeg om een opleiding te kunnen volgen. Verder moet je meestal wel rekening houden met 1 dagdeel zelfstudie. Het hangt een beetje af van welke opleiding je kiest hoe lang je er in totaal mee bezig bent. Bij de ene opleiding heb je je diploma binnen een jaar, terwijl je hem bij een andere opleiding al binnen 3 maanden in je zak hebt. Dit is natuurlijk een heel fijn vooruitzicht. Ook kun je bij Fabius opleidingen op heel veel plaatsen terecht, hierdoor is er altijd een leslocatie bij jou in de buurt. Bij Fabius kun je zelfs ook terecht zonder vooropleiding.

 

Opleidingsniveau

De opleidingen zijn op MBO niveau en de ervaring heeft dan ook uitgewezen dat iedereen die gemotiveerd is en zich inzet, het diploma haalt. De docenten zijn ook erg gemotiveerd, zij zullen er alles aan doen om je te laten slagen. Samen zorgt dit voor de ideale combinatie om te studeren en ook nog een resultaat te behalen, namelijk je diploma!

 

Solliciteren na je opleiding

Als je je opleiding hebt afgerond, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk aan de slag. Het is dus tijd om goed te gaan solliciteren. Dit begint met het opstellen van een goed cv en een goede sollicitatiebrief. Op internet is een heleboel te vinden over het schrijven van deze twee documenten. Zoek er dus eens wat over op en laat je brief en cv eens aan je partner of een andere naaste lezen. Misschien hebben zij nog tips of opmerkingen. Zorg er wel voor dat het persoonlijk en dicht bij jezelf blijft. Het is natuurlijk heel fijn als je een extra opleiding toe kan voegen aan je cv. Hiermee laat je aan je toekomstige werkgever zien dat je voldoende kennis hebt om de functie goed te kunnen vervullen. Het is een goede aanvulling op je cv, dus denk er zeker eens aan om een opleiding te volgen bij Fabius opleidingen.


Tags: Opleidingen, mbo opleidingen, nascholen, bijscholen, opleiding

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: sannevermeulen.
Publicatie datum: 2015-10-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving