aanmeld knop
dot

Een unieke stadswandeling door Den Haag

logo-tekst.jpeg
Er zijn talloze stadswandelingen te vinden die u vast zullen vermaken. De Storytrail is alleen de meest unieke manier om een stadswandeling mee te maken. Storytrail vertelt namelijk een bijzonder verhaal tijdens een wandeling door het decor van Den Haag. U wordt meegenomen op reis door de geschiedenis van de stad.

Stadswandeling door Den Haag klinkt meer als een attractie voor toeristen. Natuurlijk vinden toeristen onze wandeling leuk, maar echte Hagenaren genieten zichtbaar van onze wandeling.  Ontdek zelf het verhaal achter de Haagse bluf en de Haagse kak. Hoe kwamen deze twee groepen samen in Den Haag en hoe houden ze het samen vol? U ontdekt het tijdens een stadswandeling door Den Haag.

 

Maak de wandeling vanaf één persoon op vaste data

U wilt graag met ons mee om de theatrale wandeling door Den Haag te maken. Helaas heeft uw gezin er misschien niet zoveel zin in. Ondanks dat onze wandeling voor jong en oud is kan dit natuurlijk altijd voorkomen. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen door op vaste data een wandeling te boeken.

 

Reserveren

U kunt online een plekje reserveren in onze groep en zo met ons mee op stap gaan in Den Haag. Maak kennis met de helden, schurken en heiligen van de stad. Storytrail probeert iedere maand een wandeling door de stad te organiseren. Als deze datum u niet uitkomt, dan kunt u misschien de volgende keer mee op stap door Den Haag.

 

Kom met uw bedrijf een stadswandeling door Den Haag maken

Bent u nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Kom een Stadswandeling door Den Haag maken. U maakt misschien iedere dag al een wandeling. Alleen een wandeling is nog nooit zo speciaal geweest als met Storytrail. Ga mee terug de geschiedenis in van de stad waar u iedere dag komt. Terwijl u wandelt door het eeuwenoude decor beleeft u de spannendste avonturen. Vanaf 15 personen kunt u een stadswandeling boeken op vrijwel  iedere datum die u uitkomt.

  • Maak een stadswandeling met een spannende verhalenverteller.
  • Ontdek de geheimen van Den Haag.
  • Sluit af met een diner of high tea na afloop.

Storytrail stadswandeling Amsterdam is ook heel erg leuk. Kijk daar ook eens naar.

 

Parkeren in Den Haag
Verwarming Den Haag


Tags: stadswandeling den haag, stedenwandeling den haag
Artikel geschreven door: willaaps.
Publicatie datum: 2015-10-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving