aanmeld knop
dot

Verhuisdozen huren of kopen?

dreamshuisje.jpg
Bij een verhuizing zullen er zeker verhuisdozen van toepassing zijn, uiteraard als er spullen mee worden verhuisd. Om de spullen veilig in te pakken zijn verhuisdozen zeker aan te raden, deze zijn over het algemeen wat steviger en zijn makkelijk op te tillen. Kiest u voor andere dozen dan is de kans op schade nou eenmaal veel groter en dat risico wilt u toch niet lopen?

U heeft de mogelijkheid om verhuisdozen aan te schaffen of om deze tijdelijk te huren. Hierbij zullen de kosten kunnen bepalen wat voor u de beste keuze is. Het voordeel bij huren is dat u hier voor de rest niet meer naar om hoef te kijken. Na de verhuizing levert u de dozen simpelweg weer in en u hoeft er dus ook geen op te slaan in huis. Natuurlijk heeft het huren u wel geld gekost en krijgt u hier niks van terug. Ook de volgende keer als u gaat verhuizen zult u ze gewoon weer moeten huren.

 

Verhuisdozen kopen

Gaat u ze kopen dan zult u voor de aanschaf meer moeten betalen dan bij het huren van dezelfde dozen. Er is dan ook nog eens heel veel keuze in diverse dozen, laat u hierover goed adviseren. Dit zal mede afhankelijk zijn van het soort verhuizing die op de planning staat. Hierbij is niet alleen het aantal dozen belangrijk, maar ook de afmeting van de verhuisdozen.

 

Hoeveel dozen?

Het totaal aantal dozen zal de totale prijs bepalen. Houdt ook rekening met de stevigheid en het overige verpakkingsmateriaal wat u mogelijk zal moeten regelen om alles veilig te kunnen verhuizen.

 

Verhuisdozen verkopen

Het voordeel bij het kopen van verhuisdozen kopen is natuurlijk dat, als u meerdere keren gaat verhuizen, u nog steeds dezelfde dozen kunt gebruiken. Gaat u niet vaker verhuizen dan kunt u iets van de kosten terug verdienen door de verhuisdozen na de verhuizing te koop te zetten. Zo zult u uiteindelijk wel goedkoper uit zijn dan bij het huren. Hoeveel dit gaat schelen is vooraf niet te zeggen, want prijzen kunnen verschillen per aanbieder, maar als u echt regelmatig verhuist, dan is het verstandig om zelf verhuisdozen aan te schaffen. Bent u van plan om een langere tijd er te blijven wonen, dan zal het de besparing niet waard zijn. Dit zal namelijk niet in de honderden euro's lopen. Waarbij u op andere manieren wel meer dan 40% op de kosten van verhuizen kunt besparen, leest u bij verhuis-feitjes.nl.

 

Verhuisdozen huren of kopen?

Maar de vraag is natuurlijk of al die extra moeite het u waard is. Het huren van verhuisdozen is dus makkelijker, vraag de mogelijkheden na bij een verhuisbedrijf en kijk wat de prijzen van het huren zijn. Op basis van deze prijzen kunt u kijken wat de maximale kosten zijn die u zou kunnen besparen. Maar dan nog moet u in achterhoofd houden of het de moeite waard is om alles te regelen bij het kopen. Heeft u niet de juiste dozen gehuurd, dan is het vaak makkelijk met het verhuisbedrijf te regelen dat u alsnog op tijd de juiste verhuisdozen in bezit heeft.


Tags: Verhuisdozen, verhuisdoos huren, verhuizen, verhuisbedrijven, verhuizers
Bronnen: verhuis-feitjes.nl

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: ManonKlaver.
Publicatie datum: 2015-12-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving