aanmeld knop
dot

Wat is een segway?

logo-tekst.jpeg
De segway is inmiddels erg populair geworden. Niet alleen in Amerika, maar ook in Nederland wordt de nieuwste gadgets steeds populairder. In dit artikel leggen we uit wat de segway precies is en wat je ermee kunt.
GamesGames

Als je op zoek bent naar een apparaat waarmee je gemakkelijk kleine afstanden kunt overbruggen, dan is de segway ideaal. Een segway is eigenlijk niets meer en minder dan een persoonlijk automatisch vervoersmiddel. De segway wint steeds meer aan populariteit in Nederland. Lees hier meer over een segway.

 

Segway

Je hebt twee verschillende soorten segways: een grote segway en een mini segway. Een gewone segway is een relatief groot apparaat dat bestaat uit een stuur en twee wielen. Als je op het vliegveld bent geweest, dan heb je vast weleens zo’n grote segway gezien. De mini segway is eigenlijk een kleinere variant van de gewone segway. Het enigste verschil is dat een mini segway geen stuur heeft, en een grote segway dus wel.

 

Welke kopen?

Over het algemeen worden de grote segways alleen in een professionele omgeving gebruikt. Dit heeft vooral te maken met het formaat van het apparaat, en de prijs. Voor een grote segway betaal je namelijk aardig wat geld. Als je de segway in een professionele omgeving wilt gebruiken, dan kun je dus het beste gaan voor een normale segway. Wil je de segway vooral voor de lol, en in je vrije tijd gebruiken, dan kun je het beste gaan voor de mini segway. De mini segway is sowieso veel betaalbaarder dan de gewone segway.

 

Waar kopen?

Je kunt een segway kopen online. Er zijn namelijk steeds meer webshops die segways verkopen. Het handige aan online shoppen is dat je de prijzen van de segways onderling met elkaar kunt vergelijken. Diverse segways komen ook uit China en zijn namaak. Het is altijd verstandig om te kiezen voor de merken en producten die worden aanbevolen. Een goede tip is om reviews te bekijken van andere kopers die je voor zijn geweest. In de prijs kunnen grote verschillen zitten. Het is belangrijk om goed te kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding.


Tags: segway, mini segway, segway kopen in nederland
Artikel geschreven door: websitenieuws.
Publicatie datum: 2015-12-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving