aanmeld knop
dot

Elektramat - Elektrotechnische groothandel

dreamshuisje.jpg
Wanneer u op zoek bent naar elektrotechnische onderdelen of materialen voor het aansluiten van elektra, is Elektramat uw partner. Elektramat is een elektrotechnische groothandel met een online webwinkel.

De webwinkel bevat om en nabij de 400.000 artikelen waarvan een groot aantal artikelen voorradig is en op korte termijn geleverd kan worden. Elektramat is naast een online groothandel, een organisatie met als specialisme groepenkasten en aanverwanten voor de groepenkast.

 

Zakelijk en particulier

Elektramat is altijd toegankelijk. Er kan altijd en door iedereen besteld worden. U kunt kiezen om een account aan te maken en gebruik te maken van alle bestelgemakken binnen de webwinkel. U kunt bij Elektramat uiteraard ook bestellen zonder dat u verplicht bent om zich te registreren.

 

Elektramat levert zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten. Iedereen is klant en iedereen kan bestellen. De prijzen op de website van Elektramat zijn zowel inclusief als exclusief BTW weergegeven om inzichtelijk te maken welke prijzen gelden voor u.

 

Elektramat en groepenkasten

Elektramat is zoals eerder aangegeven een specialist in groepenkasten. De webwinkel is voorzien van moderne groepenkast generator waarin u uw eigen groepenkast naar wens kunt samenstellen. Daarnaast levert Elektramat alle groepenkasten zonder verzendkosten en streeft de organisatie een levertijd van 24 uur na.

 

Alle groepenkasten en bijbehorende componenten zijn bij Elektramat op voorraad en worden op locatie geassembleerd. De producten worden volledig voorbedraad en afgemonteerd afgeleverd.

 

Voor iedere klus

Het assortiment van Elektramat is erg breed en divers. Door de vele mogelijkheden binnen het assortiment, kunt u voor iedere klus de geschikte materialen en onderdelen aanschaffen. Daarnaast zijn alle producten zeer scherp in prijs, waardoor Elektramat dé partner is op het gebied van elektrotechniek. De online klantenservice staat iedere werkdag voor u klaar en probeert u altijd te voorzien van de juiste materialen, voor de juiste prijs, passend bij de te verrichten installatieklussen.

 

Enkel een rol kabel nodig of een offerte voor het gereed maken van uw woning met stijlvol schakelmateriaal? Dit is allemaal mogelijk bij de online groothandel op het gebied van elektrotechniek Elektramat. 


Tags: elektramat, elektronische groothandel, groothandel

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: LisaVbeek3.
Publicatie datum: 2015-12-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving