aanmeld knop
dot

Verwarming Den Haag

Bestelauto.jpg
Woont u in de omgeving van Den Haag en bent u op zoek naar een professioneel installatiebedrijf? Saricar is gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, maar onze monteurs zijn eveneens in te schakelen voor divers loodgieterswerk en onderhoud.
KlussenKlussen

CV Verwarming Den Haag

Hoewel de winter voorlopig nog uitblijft, de temperaturen voor de tijd van het jaar erg zacht zijn en er dit jaar helaas weer geen witte kerst is zit, wilt u natuurlijk wel kunnen vertrouwen op uw cv-installatie wanneer de temperaturen verder dalen. Een betrouwbare partner voor uw cv-ketel is daarbij van belang. Wij zijn uw erkende monteur in Den Haag en omgeving. Wij zijn onder andere gecertificeerd voor de volgende merken cv-ketels:

  • AWB
  • Remeha
  • Intergas Vaillant

Maar ook cv-ketel reparatie aan merken Bosch, Nefit en Ferroli kunnen wij voor u realiseren. Mocht uw ketel onverwachts toch uitvallen of in storing gaan, zijn er een aantal stappen die u zelf kunt proberen om uw cv-ketel weer aan de praat te krijgen:

 

Verwarmingsketel uitgevallen?

  • Controleer of de cv-ketel nog van stroom wordt voorzien.
  • Controleer of de waterdruk tussen de 1.5 en 2 bar zit. Vul dit aan indien nodig.
  • Controleer de waakvlam (indien deze aanwezig is)
  • Ontlucht uw radiatoren wanneer deze een borrelend geluid maken.
  • Reset de cv ketel met de aan/uit-knop
  • Werkt het resetten door middel van de aan/uit-knop niet, kunt u de stekker uit het stopcontact halen en 5 minuten wachten alvorens deze weer in het stopcontact te doen.

Mochten deze stappen uw cv-ketel niet aan de praat krijgen, staan wij voor u klaar. Onze storingsmonteurs zijn binnen 24 uur bij u op locatie. Wij hebben veel onderdelen op voorraad waardoor wij uw storingen vaak direct kunnen verhelpen. Wilt u verzekerd zijn van een goed werkende cv-installatie, dan bieden wij ook 2 verschillende onderhoudscontracten aan. Voor €85,- heeft u een jaarlijkse onderhoudsbeurt waarbij u recht heeft op 24-uurs-service, voorrijkosten en arbeidsloon worden wel berekend. Voor €125,- heeft u ook een jaarlijkse onderhoudsbeurt, waarbij u geen voorrijkosten en arbeidsloon betaald. Beide abonnementen zijn exclusief btw en materiaal.

 

Reparatie of vervanging?

Is uw cv-ketel enigszins op leeftijd en vertoont deze mankementen? In sommige gevallen kan het dan zinvoller zijn om de ketel te vervangen. Onze monteurs kunnen u advies geven of het verstandig is om uw cv ketel te vervangen. Nieuwe ketels zijn zuiniger in verbruik wat u weer in de portemonnee merkt. Daarnaast is de verbranding van nieuwe ketels veel efficiënter wat beter is voor het milieu. Wij hebben altijd scherpe prijzen als het gaat om nieuwe cv-ketels. Momenteel hebben wij een extra scherpe prijs voor de Intergas HRE ketel.


Tags: Cv monteur, Den Haag, Verwarming, Cv ketel reparatie, Cv onderhoud, Cv installatie, Cv storing
Design en lifestyleDesign en lifestyleArtikel geschreven door: Jessica Veenstra.
Publicatie datum: 2015-12-29
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving