aanmeld knop
dot

Iets nieuw of tweedehands kopen of verkopen?

Internet.jpg
Wellicht heb je op zolder en in kasten nog heel wat spullen liggen die je niet meer gebruikt. Tweedehands kleding, boeken, spullen die je niet meer gebruikt, antieke meubelen of gebruikte bureaustoelen. Als particulier maar ook als handelaar kan je gratis een zoekertje plaatsen op heel wat sites. Op die manier kan je online je spullen verkopen.
ComputerComputer

Hoe plaats je een advertentie om je tweedehands spullen te koop aan te bieden? Je maakt eerst een keuze uit de verschillende rubrieken zoals bijvoorbeeld:

  • antiek
  • meubelen
  • boeken
  • video en dvd
  • enzovoorts

Vink aan of het nieuw of tweedehands is, of het wordt aangeboden of gevraagd. Vervolgens geef je een omschrijving, de prijs en enkele trefwoorden van je aanbieding. Daarna voeg je wat foto's toe en in enkele seconden is je gratis advertentie online. Foto's zijn belangrijk. Vrijwel niemand zal iets kopen als ze geen beeld hebben van wat er verkocht wordt. Zorg dus altijd dat je duidelijke foto's hebt, en foto's van zowel voor en achterkant van hetgeen je te koop aanbiedt. Vermeld ook eventuele schade of mankementen.Wees eerlijk, dan kan er achteraf geen onenigheid bestaan over de kwaliteit van je product.

 

Wil je iets kopen of huren?

Zoek je een vakantiehuisje of zoek je een nieuwe job? Ook dan kan je terecht op de zoekertjes marktplaats in verschillende rubrieken. 

 

Gratis kopen en verkopen op zoekertjes.net

Op internet lijkt alles al bedacht. Zeker wanneer het gaat om het kopen en verkopen van tweedehands spullen. Maar de menselijke geest is creatief en zo worden er gelukkig nog regelmatig websites gebouwd die wel degelijk iets toevoegen aan hetgeen al bestaat. Zoekertjes.net is hier een uitstekend voorbeeld van en het is dan ook zeker de moeite waard om deze site eens met een bezoek te vereren.

 

Gratis zoekertjes plaatsen

Zoekertjes.net is een marktplaats waar kopers en verkopers elkaar ontmoeten. Het plaatsen van een advertentie heet hier “een zoekertje plaatsen”. Dit doe je heel eenvoudig en geheel gratis. De service bij het plaatsen van een zoekertje plaatsen gaat ver, want je kunt een onbeperkt aantal foto’s uploaden. En foto’s zijn nu eenmaal een absolute must, of je nu koper of verkoper bent. Verder heb je hier de mogelijkheid om elke 48 uur jouw zoekertje weer bovenaan te zetten, zonder dat je hiervoor een nieuwe advertentie moet plaatsen.


Tags: tweedehands, zoekertjes, verkopen, kopen, advertentie plaatsen, gratis adverteren
ComputerComputerArtikel geschreven door: Stanley.
Publicatie datum: 2016-02-10
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving