aanmeld knop
dot

Terreinverlichting voor uw onderneming

licht.jpg
Terreinverlichting biedt een goede oplossing om uw pand extra te laten opvallen of om het gebouw een nieuw leven in te blazen. Er zijn dure oplossingen voor, maar met de huidige techniek van led verlichting kunt u duurzaam en verantwoord uw pand verlichten.

Binnenverlichting is niet het enige wat belangrijk is om uw onderneming vorm te geven. Terreinverlichting kan een goede toevoeging zijn als u een saai of oud pand heeft. Verlichting kan veel betekenen om uw pand nieuw leven in te blazen, als u maar de goed terreinverlichting gebruikt.

 

Wat kost terreinverlichting?

Dit hoeft niet duur te zijn, led verlichting is hiervoor een goede oplossing om net een extra tintje te geven aan het gebouw. In het donker kan het gebouw ook opvallen en een indirecte maar positieve indruk achter te laten bij consumenten of eventuele toekomstige klanten. De lichten kunnen op zo’n manier geplaatst zijn dat het logo of de karakteristieke vorm van het gebouw wordt benadrukt.  U kunt alvast vooruit denken, stel nou dat potentiële klanten voorbij rijden en het gebouw valt op door de belichting zo te plaatsen dat dit in hun achterhoofd blijft hangen. Op een gegeven wordt u door een medewerker eraan herinnerd dat er een bedrijf langs de weg stond met de verlichting die precies op het logo geplaatst stond die relevant is om een eventuele samenwerking mee aan te gaan.

 

Duurzame Led-verlichting

Terreinverlichting hoeft ook helemaal niet duur te zijn om op te vallen. Led verlichting is een goede vervanger van de halogeen- of gloeilamp. De voordelen van led lampen zijn tegenwoordig niet meer op twee handen te tellen. De lampen hebben een veel langere levensduur dan de traditionele lampen, deze gaan tot wel 30.000 uur mee. Even om te verduidelijken. Een lamp die gemiddeld 8 uur per dag aanstaat kan 10 jaar blijven branden, terwijl een gloei- of halogeenlamp gemiddeld 5000 branduren mee gaan. De meeste lampen worden warm omdat er een heel laag rendement in dit soort lampen zit. Ongeveer 10% van de energie wordt omgezet in licht en de rest is alleen maar warmte. Dit levert ook extra risico als er brandgevaarlijke spullen in de buurt staan. Led lampen zetten ongeveer 80% à 90% van de energie om in licht. Dit zijn de grootste voordelen die kunnen worden opgenoemd met de tal van andere kleine voordelen die led lampen met zich meebrengen. Aan het einde van de streep komt u voordeliger uit met goed uitgekozen led lampen.

 

Tags: Terreinverlichting, led verlichting
Artikel geschreven door: sannevermeulen.
Publicatie datum: 2016-02-19
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving