aanmeld knop
dot

Een Romantisch cadeau voor hem

verliefd2.jpg
Ben je op zoek naar een romantisch cadeau voor hem, voor je geliefde? Heb jij ook zo’n man waarbij het zo moeilijk is om een geschikt cadeau te bedenken? Wanneer het voor ons vrouwen weer tijd is om een cadeau voor onze geliefde of echtgenoot te kopen, hebben velen van ons daar moeite mee.

Dit jaar geef je hem een cadeau die hem nog lang zal heugen. Hier zijn vijf ideeën voor leuke, aparte, onvergetelijke cadeaus voor jongens en mannen.

 

  • Geef hem een reis naar zijn droombestemming cadeau. Als je ooit als verrassing een reis cadeau hebt gekregen, dan weet je hoe fantastisch dat kan zijn. Dus waarom geef je hem geen reis cadeau naar zijn ultieme droombestemming. Dit is één van de meest romantische cadeaus die je hem kan geven.

  • Liefdestokens. Je kan je eigen speciale liefdestokens geven. Deze liefdestokens kan hij bij je inleveren voor een massage, een knuffel of een andere blijk van liefde. Romantische cadeaus voor mannen zijn soms moeilijk te vinden, maar dit is een eenvoudige oplossing. Hij krijgt wat hij wil en hij krijgt het van jou!

  • Noem een ster naar hem. Het is mogelijk hem een ster naar hem te noemen. De internationale sterrenregistratie kan je helpen om hem een cadeau te geven wat voor altijd is. Veel romantische cadeaus voor mannen zoals chocola, wijn en zelfs gepersonaliseerde golfballen zijn al snel opgebruikt of vergeten. Een sterregistratie komt met een certificaat met daarop de naam van de ster, een kaart waar de ster gevonden kan worden en in welk sterrenstelsel het zich bevindt.

  • Maak een droom waar. Praat je vent veel over hoe hij nog eens wil leren vliegen? Of hoe hij ooit nog eens wil skydive? Of wil hij liever leren surfen of een keer op zee vissen? Cadeaus die een wens in vervulling laten gaan zijn perfect omdat je met een dergelijk cadeau laat zien dat je geeft om hem en zijn wensen. Iedere keer dat hij aan de slag gaat met zijn nieuwe hobby heeft hij dat aan jou te danken!

  • Thema cadeaupakket. Een cadeaupakket met een bepaald thema met daarin heel veel kleine cadeautjes waarvan je weet dat je man het leuk vindt en zal waarderen. Het leuke hiervan is dat je niet hoeft te wachten op een speciale gelegenheid om dit aan hem te geven. Neem een paar minuten om na te denken wat zijn wensen en interesses zijn. Als je man van koffie, bier of zelfs sigaren houdt, stel dan een cadeaupakket samen waar al deze zaken in zitten. Een cadeau voor hem hoeft niet groot of luxe te zijn. Het gaat er uiteindelijk om dat je laat zien dat je aan hem denkt en dat je de tijd neemt om hem iets unieks te geven wat bij hem past. 

    Bouwtekeningen geven. Hou je meer van stoere cadeaus en houdt je vriend van klussen? Geef hem dan dit geweldige boek barstensvol bouwtekeningen om alles zelf te leren maken. 


Tags: liefe, geschenk, romatisch cadeau, cadeau voor hem
Artikel geschreven door: rveerde.
Publicatie datum: 2016-03-15
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving