aanmeld knop
dot

Kamerplanten, een mooie aanvulling in uw interieur of op kantoor

Bonsai.jpg
Kamerplanten zijn een mooie invulling in uw interieur. Een kamer kan worden opgefleurd door kamerplanten te gebruiken. Daarnaast zijn planten ook geschikt om uw woonkamer er anders uit te laten zien. Niet alleen zijn kamerplanten mooi en geschikt voor thuis in uw interieur. Kamerplanten zijn ook een mooie invulling op een kantoor.

De Dracaena thuis

Een voorbeeld van een mooie kamerplant is de Dracaena. Deze huiskamerplant staat ook wel bekend als de drakenbloedboom. Deze plant is in veel verschillende maten. De Dracaena met de laagste planthoogte is 80 cm hoog. De Dracaena met de hoogste planthoogte is 550 cm hoog. Deze hoge planten zijn vaak te vinden in grote ruimtes en kantoren.

 

De Dracaena op kantoor

De Dracaena is ook de meest geschikte plant voor op kantoor. Dit komt omdat de plant weinig onderhoud nodig heeft. De plant heeft gematigd water nodig. Het is beter dat de plant iets te droog staat dan te nat. Bijkomend voordeel is dat deze planten tegen weinig lucht kunnen en geschikt zijn om in de schaduw te staan. Het is wel verstandig om deze plant buiten het bereik van huisdieren te plaatsen.

 

De Schefflera

Een ander voorbeeld is de Schefflera. Deze plant wordt ook wel de Vingersboom genoemd. De plant is te verkrijgen in diverse prijzen, dit is afhankelijk van de hoogte en breedte van de plant. Het is een makkelijke kamerplant. Het kan gebeuren dat het blad van de plant afvalt. U kunt dan het beste deze dicht bij een raam zetten en de plant geen water meer geven! De plant staat het liefst op een zonnige standplaats, dit voorkomt ook het bladuitval. Ook deze plant kunt u het beste buiten bereik van huisdieren plaatsen.

 

Aglaonema

Het laatste voorbeeld van een mooie kamerplant is de Aglaonema. Deze plant wordt ook wel de makkelijkste kamerplant genoemd, omdat deze weinig verzorging nodig heeft. Als u deze plant een keer te veel of te weinig water geeft is dit geen enkel probleem. Het zal de plant niet schaden. De plant heeft weinig licht nodig, dus kan staan op elk gewenste plek in uw woonkamer of kantoor. Ideaal voor mensen die geen zin en tijd hebben om een plant te verzorgen. De plant heeft wel een beperkte bladhoogte. De hoogste bladhoogte van een Aglaonema is 95 cm en de laagste heeft een bladhoogte van 40 cm. Dit is slechts een kleine selectie kamerplanten. Bekijk hier een selectie bekende en mooie  kamerplanten


Tags: Kamerplant, interieur, kantoor. Dracaena, Schefflera, Aglaonema

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2016-03-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving