aanmeld knop
dot

Endless Sieraden

cadeautje.jpg
Endless Jewelry is een merk van juwelen en het combineert kwaliteitsleer en zilver tot elegante sieraden. Het hoogwaardige leer en het sterling zilver kunnen individueel gecombineerd worden tot een prachtig juweel dat draagbaar is voor iedere vrouw. Wat de gelegenheid ook mag zijn!

Endless Jewelry 

Juwelen merk Endless Jewelry heeft als oorsprong Denemarken. Het werd opgericht door Jesper “Kasi“ Nielsen, geen onbekende in de wereld van de sieraden. Hij stond voordien namelijk in voor de verkoop van het wereldwijd heel erg succesvolle juwelen merk Pandora. Maar sinds 2013 draagt zijn passie de naam Endless Jewelry. Ookal is dit 'nieuwe' merk nog jong, toch is Jesper Nielsen er al in geslaagd om grote delen van Europa te veroveren met zijn design juwelen. Ook de Verenigde Staten zullen weldra kennis maken met het unieke aanbod van Endless sieraden.

 

Endless Jewelry: een succesverhaal 

Het succes van Endless Jewelry zit hem in de combinatie van hoogwaardig kalfsleer met sterling zilver. Deze formule leidt tot eindproducten van zeer hoge kwaliteit. De lengte van het leer kan variëren, afhankelijk van wat je zelf wilt. Het leer is bovendien verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren. Op die manier ben je er zeker van dat je bij Endless Jewelry zeker iets vindt dat bij jouw outfit past. Dit design hoeft geen fortuinen te kosten, integendeel. De ontwerpers van Endless Jewelry willen juist design bieden aan een optimale prijs/kwaliteit verhouding: iedere vrouw moet de kans krijgen haar persoonlijkheid naar buiten te brengen met mooie juwelen die bij haar passen.


Bedels en overige sieraden

De kettingen en armbanden van Endless Jewelry kunnen heel persoonlijk gemaakt worden bij de bijpassende Endless hangertjes en bedeltjes. Je kunt met een eenvoudig setje beginnen en later kan je er ook wat uitbreiding(en) aan toevoegen. Dat kies je volledig zelf. Je bent op die manier als het ware de ontwerper van je eigen, persoonlijke juweel. Zo kun je dat juweel heel veel betekenis geven en er zelfs verhaaltjes bij vertellen wanneer je het toont aan je moeder of je beste vriendin. Wie weet delen zij wel mee in dat verhaal. Het is dus een leuk cadeau onder vriendinnen om die vriendschap bijvoorbeeld te vereeuwigen in een mooi juweel. Je zal het met plezier dragen!


Tags: Endless sieraden, armband endless, bedels
Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2016-03-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving