aanmeld knop
dot

Hoe weet je of hij je leuk vindt?

verliefd2.jpg
Je bent stapelverliefd op een leuke man, maar je hebt geen idee of hij wel iets in jou ziet. Hoe weet je hoe hij je leuk vindt? In dit artikel geven komen vijf punten aan bod waaraan je dit kunt herkennen!

1. Hij maakt vaak oogcontact

Misschien wel een van de belangrijkste dingen waaraan je kunt zien of hij je leuk vindt. Als hij je leuk vindt, zal hij vaak naar je kijken en proberen om oogcontact te maken. Sommige mannen durven geen oogcontact te maken, maar ze kijken dan wel. Als hij dus heel snel weg kijkt of zijn ogen neerslaat op het moment dat je oogcontact met hem maakt, is dit ook zeker een teken dat hij je leuk vindt.

 

2. Zijn lichaamstaal laat zien dat hij geïnteresseerd is

We hebben vaak niet zo erg door dat we zoveel zeggen met ons lichaam, maar toch is het zo! Maar hoe weet je of hij je leuk vindt als je let op zijn lichaamstaal? Een aantal bekende signalen zijn regelmatig naar je kijken, zijn lichaam naar jou richten en in jouw richting leunen. Ook kun je herkennen dat hij je leuk vindt als hij zichzelf verzorgt als hij bij jou in de buurt is (bijvoorbeeld door een hand door zijn haar halen) of wanneer in een mannelijke houding gaat zitten om indruk te maken. Als hij interesse in je heeft, zal hij ook jouw bewegingen spiegelen.

 

3. Hij toont interesse in jouw leven

Hoe weet je of hij je leuk vindt als je gaat letten op de gesprekken die jullie met elkaar voeren? Let er tijdens de gesprekken op of hij echt in jou geïnteresseerd is. Vraagt hij bijvoorbeeld naar de dingen die je doet in je leven en luistert hij ook met interesse naar je? Dan vindt hij je waarschijnlijk echt leuk! Houd er wel rekening mee dat sommige mannen precies weten hoe dit moet en dit bij elke vrouw doen. Kijk daarom ook of hij alleen met jou op deze manier gesprekken voert of ook met andere vrouwen.

 

4. Hij raakt je graag aan

Als hij je echt leuk vindt, raakt hij je waarschijnlijk af en toe aan. Het kan zijn dat hij met zijn arm 'per ongeluk' langs jouw arm strijkt, maar het kan ook zo zijn dat hij een hand op je been legt. Raakt hij je vrijwel niet aan en blijkt uit andere signalen dat hij je wel leuk vindt? Misschien is hij hier dan te verlegen voor. Je zou dan kunnen kijken hoe hij reageert als jij hem aanraakt.

 

5. Hij probeert je jaloers te maken

Het is waarschijnlijk niet de leukste manier om erachter te komen of hij je leuk vindt, maar veel mannen doen dit helaas nog wel als ze een vrouw leuk vinden. Hij probeert je jaloers te maken door verhalen te vertellen over andere vrouwen of hij gaat zelfs voor jouw neus staan flirten met andere vrouwen. Weet je niet zeker of hij jou wel leuk vindt of dat hij juist de andere vrouw wil waarmee hij staat te flirten? Let er dan op of hij tijdens het flirten met die andere vrouw jouw kant op kijkt. Dit is namelijk een duidelijk teken dat hij je leuk vindt!

 

Hoe zorg je ervoor dat hij verliefd op je wordt?

Als een man je leuk vindt, betekent dit niet direct dat hij ook echt verliefd op je is. Hij gaat eerst op jacht en zodra de jacht succesvol is, gaat hij erover nadenken of het iets serieus kan worden. Eigenlijk kun je er zelf niet voor zorgen dat hij verliefd op je wordt, want het hangt er vanaf of jij zijn type bent. Toch kun je gelukkig wel iets doen: laat niet te snel merken dat je hem leuk vindt en speel een beetje 'hard to get.' Dat maakt de jacht voor hem moeilijker en uitdagender, waardoor jij interessanter wordt.

 

Hoe zorg je ervoor dat hij nooit meer zonder je wil?

Hij is verliefd op je en jullie willen het samen gaan proberen. Het gebeurt echter vaak dat het toch fout gaat en dat wij vrouwen hier helemaal niets van begrijpen. Hoe denken mannen en wat willen ze nu eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat hij nooit meer zonder je wil? Het antwoord op deze vragen kun je lezen in het e-book Mannen en Relaties. Hierin ontdek je hoe je de ware liefde kunt vinden, hoe je hem geïnteresseerd kunt houden en welke fouten je niet moet maken.


Tags: iemand leuk vinden, vind hij me leuk
Artikel geschreven door: Roowtje123.
Publicatie datum: 2016-04-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving