aanmeld knop
dot

Hoe krijg ik een vriendin?

verliefd2.jpg
Een vriendin krijgen is soms niet zo simpel als het lijkt. Niet iedereen beschikt over de wilskracht en moed om zomaar op een vrouw af te stappen. Gelukkig zijn er vandaag de dag voldoende mogelijkheden om rustig je match te vinden zoals online contact zoeken, waar men meer en meer gebruik van maakt.

Hoe krijg ik een vriendin?

“Op elk potje past een dekseltje” zegt een bekend spreekwoord, en dat is ook werkelijk waar in figuurlijke zin. Iedereen kan een vriend of vriendin krijgen, maar toch zijn er velen die eenzaam zijn, en die maar geen partner kunnen vinden.

 

Hoe moet je flirten?

Flirten is niet vanzelfsprekend en niet makkelijk als je geen idee hebt hoe je dat moet doen. een paar voorbeelden van flirten zijn:

  • iemand diep in de ogen kijken en glimlachen
  • iemand die je niet goed kent, iets te drinken aanbieden in een cafe of bar
  • complimentjes maken over iemand;s uiterlijk
  • iemand een knipoogje geven

Afgewezen worden

Als je als man geen vriendin hebt, en als je al vaak bent afgewezen door de dames, kan dit natuurlijk een flinke deuk geven in je zelfvertrouwen.
Geef de moed niet op, want als deze mannen wisten hoeveel prachtige vrouwen zelf ook geen vriend kunnen vinden, dan zouden zij niet zo gauw moedeloos worden.Waar vind je deze prachtige vrouwen? Dat vraag je je misschien af. Vaak bevinden vrouwen die op zoek zijn naar een leuke man zich bij wijze van spreken vlak voor je neus, terwijl je ze niet opmerkt omdat het misschien geen opvallende type’s zijn.

 

Hoe ontmoet je een leuke vrouw?

Er zijn legio manieren om vrouwen te ontmoeten zowel online of offline. Als het je nog niet gelukt is om een vriendin te krijgen, moet je de moed niet opgeven.
Hier zijn enkele methoden om een vriendin te krijgen:

 

Plaats een advertentie

Deze methode klinkt misschien ouderwets, maar het is een van de meest effectieve manieren om een vriendin te krijgen. Het voordeel van deze methode is dat je precies kan aangeven waar je op zoek naar bent. Als je bijvoorbeeld een sportieve vrouw zou willen ontmoeten, een type die van lange wandelingen langs het strand houdt, maar die ook graag een wijntje drinkt, bijvoorbeeld, dan plaats je een advertentie met daarin alles opgenoemd  wat je belangrijk vindt in een vrouw. Neem de tijd om de tekst zo te formuleren dat het duidelijk is en sympathiek. Daarna wacht op je reacties, je kunt gewoon een gratis advertentie plaatsen op de contact afdeling van de vele gratis advertentie sites. Zorg ervoor dat je een leuke foto van jezelf erbij plaatst, met een eerlijke omschrijving van jezelf. Doe je niet voor als iemand die je niet bent, wees jezelf, maar sta er wel bij stil dat uiterlijke verzorging belangrijk wordt gevonden door vrijwel elke vrouw. Let vervolgens goed op de manier waarop je antwoord krijgt. Uit de eerste reactie kun je al heel veel halen, en als je een goed gevoel hebt kun je eerst via email corresponderen, zodat je meer over de persoon te weten komt.

 

Schrijf je in op een dating site

Het voordeel van dating sites is dat je dagelijks een match toegestuurd krijgt van mensen die je kunt contacten. Je moet altijd je profiel helemaal invullen, en zeker een representatieve vlotte foto erbij plaatsen. Neem de upgrade versie als die er is, zodat men ziet dat je serieus bent, en op die manier heb je meer mogelijkheden om mensen te benaderen.

 

Gewoon Offline

Dan is er natuurlijk nog 'de goeie ouwe offline methode.' Bezoek bijvoorbeeld kunst exposities (als je tenminste van kunst houdt), of kijk in buurthuizen en bibliotheken of ze ontmoetingsochtenden organiseren. ook zo kun je zeker vrouwen ontmoeten en ze aanspreken over een bepaald kunstwerk of boek waar ze belangstelling voor toont.

 

Lid worden van een vereniging

Als je je inschrijft bij een vereniging waar veel vrijgezellen komen, dan heb je alvast een stap in de goede richting gezet. Een besloten kring, een sportclub, een club... kortom overal waar mensen samen komen zijn ook mogelijkheden om een vriendin te ontmoeten.Om een relatie te vinden zal je dus actie moeten ondernemen.  Het is wel belangrijk een beetje assertief te zijn, want als je je mond nooit open doet, zul je niet snel contacten leggen. Als je verlegen bent, zoek dan een therapeut om je daar vanaf te helpen. 


Tags: daten, versieren, flirten, vrouwen versieren, flirten leren
Artikel geschreven door: Jean-Pierre.
Publicatie datum: 2016-04-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving