aanmeld knop
dot

Heb je met een smartphone een powerbank nodig?

iPad mini.jpg
Heb je ooit met een lege smartphone gestaan? Geen Internet, geen navigatie, geen e-mail, WhatsApp en Facebook? Dan weet je hoe vervelend dat is. De accu van van je smartphone houd het net niet een hele dag uit. De oplossing hiervoor is een powerbank. Hoe werkt een powerbank en wat zijn de mogelijkheden?
ComputerComputer

De powerbank is een slim apparaatje met een ingebouwde accu waarmee je je smartphone of tablet kunt opladen, zonder dat je een stopcontact in de buurt hoeft te hebben. Het is een kwestie van je smartphone met het laadsnoertje met je powerbank verbinden en je smartphone wordt weer netjes opgeladen. 

 

Welk model powerbank is geschikt?

Er zijn vele modellen en types te koop. Welk model is moet je nemen? Dat hangt helemaal af wat je ermee wilt gaan doen. Wil je je smartphone alleen maar aan het einde van een drukke dag kunnen bijladen, dan heb je aan een klein model genoeg. Kom je het hele weekend niet in de buurt van een stopcontact, dan heb je een powerbank met een hogere capaciteit nodig. En wat dacht je van een powerbank die dankzij zonlicht je smartphone kan opladen? Er zijn zelfs powerbank's waarmee je onderweg je Laptop kunt opladen. Deze zijn wel zwaarder en duurder dan de modellen die je voor een smartphone of tablet gebruikt. Vergelijk dus de mogelijkheden van een powerbank en lees ook een paar recensies voordat je besluit welke voor jou het beste is.

 

Lader

Als je powerbank accu na een paar keer opladen van je smartphone leeg raakt, moet je hem natuurlijk weer opladen. Daar heb je een goede lader voor nodig. Meestal voldoet de lader die je bij je smartphone hebt hier voor, maar sommige powerbank's hebben een zwaardere lader nodig. Met een zwaardere lader zijn ze sneller vol en dus weer sneller klaar voor gebruik, 

 

Powerbank op vakantie

Natuurlijk is het belangrijk om te weten waar je op moet letten als je een powerbank koopt. Koop niet zomaar een powerbank. Er is wel degelijk verschil in kwaliteit. Als je hem alleen maar voor zo nu en dan gebruikt, dan is een licht model een prima keuze. Ga je een paar dagen naar een festival, waar je je smartphone intensief gebruikt voor het maken van filmpjes en foto's die je meteen op YouTube zet, dan heb je een veel zwaarder model met veel meer capaciteit nodig. Een powerbank is ook handig om mee te nemen op vakantie.

 

Weet je dat je eenvoudig kunt uitrekenen welke capaciteit powerbank het beste bij jou past? Vergelijk en lees er meer over bij powerbank.info, daar staat alle relevante informatie over het gebruik van een powerbank. De informatie is voor iedereen te begrijpen en het bespaart je een miskoop en andere nare problemen. Wees goed voorbereid koop een degelijke powerbank die geschikt is voor jouw wijze van gebruik. Het is jammer als je onderweg bent en je iPhone leeg is, je hem in je powerbank wilt pluggen en die ook leeg blijkt te zijn.

 

Heb je een powerbank nodig?

Een powerbank kan handig zijn om redenen die eerder in het artikel genoemd werden. Vooral als je verwacht dat je op plaatsen zal komen waar je je smartphone niet zo snel op kunt laden. Verwacht je die problemen niet, dan heb je geen powerbank nodig.


Tags: powerbank, batterij opladen, smartphone powerbank
GamesGamesArtikel geschreven door: Bart---.
Publicatie datum: 2016-04-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving