aanmeld knop
dot

PushBoy afvalemmers

afvalemmer.jpg
Afvalemmer nodig? Wist u dat er vele soort en maten afvalemmers bestaan? De tijd van het plastic bakje in een hoekje van de keuken, is voorbij. U heeft de keus uit vele desingn afvalemmers, van succesvolle merken zoals Brabantia, Wesco, Simplehuman, Vipp, EasyBin, Curver…

Een afvalemmer is een noodzakelijk goed, want we hebben allemaal afval wat we dagelijks weg moeten gooien. Omdat een afvalemmer vaak zichtbaar is in bijvoorbeeld uw keuken, huiskamer, garage of badkamer, is het eigenlijk van groot belang dat de afvalemmer er mooi uitziet en bij uw keuken of interieur past. Een mooie afvalemmer is een meubel die een bepaalde sfeer uitademt. In een mooie keuken zet u bijvoorbeeld geen onooglijke afvalemmer met verschoten vlekken. Als u van een mooie keuken, een opgeruimde kamer, en een frisse badkamer houdt, kies dan een afvalemmer die de boel verfraait. Voor het vinden van geschikte afvalemmers die bij uw huis en situatie passen, kunt u rondkijken bij vele warenhuizen of woonwarenhuzien.

 

Top 5 afvalemmers

Wist u dat er ook een top 5 best verkochte afvalemmers bestaat?  In 2012 ziet de top 5 er als volgt uit:

  • Brabantia Touch bin 30 liter
  • Simplehuman Rectangular 38 liter New Generation
  • Wesco Pushboy 50 liter
  • De Easybin Silver Deluxe 42 liter
  • Brabantia inbouw afvalemmer 36 liter

Brabantia Touch bin 30 liter

Ten eerste krijgt men tien jaar garantie op deze mooie afvalemmer. De emmer heeft het beste touch-systeem, en opent en sluit op zeer prettige wijze. Inhoud 30 liter, en alle typen vuilniszakken passen erin. Diameter 29,3, hoog model.

 

Simplehuman Rectangular 38 liter New Generation

Zeer populaire afvalemmers. Recent nog verder gemoderniseerd (New Generation) met allerlei leuke extra’s zoals dat er geen vingerafdrukken meer zichtbaar zijn op het RVS. Vormgeving is erg mooi. Lekker breed voetpedaal en openen en sluiten en openen gaat zonder geluid. Verkrijgbaar in 38 of 50 liter formaat. Het koolstoffilter zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van geurtjes uit de afvalemmer. Aan de achterkant van de bak zit een stootrandje zodat muur of kast niet beschadigd worden. Kopers geven deze schoonheid dan ook 5 sterren.

 

Wesco Pushboy 50 liter

Een bekende retro afvalbak. Met een lekkere robuuste vormgeving. De pushvan van Wesco wordt Pushboy genoemd. Uitstekende vormgeving met een prima deksel, bekend vanwege het sublieme zelfsluitende effect. Het materiaal wat gebruik wordt voor deze geliefde afvalemmer is van topkwaliteit, net als de lak. De pushboy is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De afvalemmer is gemaakt om lang mee te gaan. Een pronkstukje. Inhoud 50 liter, uitneembare binnenemmer, voorzien van strips waardoor de vloer niet beschadigd kan worden.

 

De Easybin Silver Deluxe 42 liter

Easybin Silver Deluxe 42 liter is een RVS afvalemmer met een kunststof deksel met een sensor. De sensor maakt dat deze waarneemt wanneer een hand in de richting van de bak gaat om iets weg te gooien, dan opent zich het deksel. Het doel is niet alleen gebruiksgemak maar ook hygiëne. Uw hand hoeft de bak niet aan te raken. Uiteraard werkt dit systeem prima en is het gemaakt op duurzaamheid. Werk op batterijen. Inhoud van de Easybin 24, 32 of 42 liter. Met een ring wordt de rommelige rand van een vuilniszak, onzichtbaar weggewerkt.  Een futuristische afvalemmer, waarmee indruk gemakt wordt.

 

Brabantia inbouw afvalemmer 36 liter

Ook zeer populair is de Brabantia inbouw afvalemmer. Deze afvalemmer heeft twee bakken. U kunt dus makkelijker afval scheiden. Inhoud 36 liter. Deze afvalemmer is geschikt voor de meeste keukenkastjes. Tien jaar garantie. Afmetingen in centimeters:

  • Hoogte 36
  • Breedte 34,5
  • Diepte 47,5

Tags: afvalemmer, Brabantia Touch, Easybin, afval
Bronnen: FonQ, afvallemmershop.nl

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: SammyJo.
Publicatie datum: 2012-09-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving