aanmeld knop
dot

Geld online verdienen? Waarom het jou niet lukt!

dreamstime_xs_24667193.jpg
Geld verdienen op internet is moeilijk. Basta! Het hoge woord is eruit. Iedereen die beweert dat het makkelijk is, liegt. Waarom mensen erom liegen? Omdat ze een product willen verkopen. Dat kan een website zijn, of een e-book met tips. Als je rijk wilt worden met internet moet je echter beseffen dat dit maar een enkeling lukt in verhouding tot de vele mensen die het proberen. Hoe kan je geld verdienen met internet, en hoe kan je zorgen dat het ook werkelijk veel geld wordt?
ComputerComputer

Al heel wat jaren doe ik mijn best om geld te verdienen met behulp van internet. Aan het begin zag ik door het aanbod van het financiële bos, de geldbomen niet meer. Hoewel ik met veel inspanning uiteindelijk een paar honderd euro per maand bij elkaar wist te grabbelen, was dit niet hetgeen wat ik voor ogen had. Ik moest veel werken, voor weinig inkomsten. Het bouwde zich maar heel langzaam op en ik hield me maar bezig met slechts een methode: artikeltjes schrijven en advertenties erbij plaatsen.

 

Advertentie inkomsten zijn nou eenmaal laag

Het geld verdienen gaat met advertentie-inkomsten zeer traag. Je moet duizenden artikelen geschreven hebben om (ook dan nog steeds) erg weinig inkomsten te genereren. Je bent wel een paar jaar bezig om eindelijk een leuk extra zakcentje per maand te verdienen, maar de hoogte van dat bedrag is te vergelijken met zakgeld. Advertentie-inkomsten zijn misschien leuk voor een goedlopende website waar duizenden bezoekers per dag een bezoek brengen, maar niet voor iemand die een blog schrijft, of die zelf die duizenden artikelen moet schrijven. Het is dan gewoon teveel werk voor te weinig verdiensten. 

 

Waarom het ook niet lukt met affiliate

Menigeen stort zich vervolgens op affiliate-netwerken. Het klinkt zo mooi: je plaatst een link naar een product en als dat product verkoopt krijg jij een percentage van het verkochte bedrag. Er zitten echter nogal wat haken en ogen aan deze methode van geld verdienen. Ten eerste ben je de enige niet die dit probeert en ten tweede moet je weten hoe je het aan moet pakken. Je moet namelijk heel veel mensen bereiken. Zoveel dat je daadwerkelijk wat om kunt zetten. Dit vergt enorm veel werk en inspanning. Er zijn misschien 1 op de 100 mensen genegen om iets te kopen. Stel dat je een product promoot wat 30,- kost en jouw verdiensten (de commissie) zouden 3% zijn. Je zou dan dus 0,90 cent verdienen per een verkoop. Om 90,- euro te verdienen zou je dan dus gemiddeld 10.000 mensen zover moeten krijgen om je pagina te bekijken, om 90,- te verdienen, mits ze daadwerkelijk iets kopen. Zoals je ziet vergt dit dus een zeer grote stroom mensen die moeten besluiten iets te kopen. Zou je willen kunnen leven van je affiliate inkomsten, dan zou je dus 100.000 mensen per maand zover moeten krijgen dat ze je website bezoeken. Dan ben je echter nog steeds niet rijk. Nog een stap verder: als je rijk wilt worden met deze vorm van geld verdienen dan moet je zelfs miljoenen mensen zover krijgen om je website te bezoeken...  Kortom: je hebt niks aan een winkel vol ijsjes als je geen klanten naar binnen weet te lokken. En hoe lok je klanten naar binnen? Op internet geld online maken is nog een hele kunst. Je hebt de hulp van een expert nodig om te weten hoe je dat soort dingen aanpakt.

 

Hoe kan je leren om wel geld te verdienen?

Je moet eigenlijk alleen maar aan online geld verdienen beginnen te werken als je de volgende vragen met ja kunt beantwoorden:

  • ben je bereid te leren van een expert?
  • ben je bereid er tijd in te steken?
  • begrijp je dat je soms ook investeringen zal moeten doen om geld te kunnen verdienen?
  • wil je een methode kiezen die het beste bij jou past?
  • heb je een beetje geduld en veel tijd om het op te bouwen?

Veel mensen die internetgeld willen verdienen hebben er een vreemde voorstelling van. Ze denken dat ze vandaag al kunnen beginnen met veel geld verdienen, en ze horen de kassa al rinkelen en denken dat het geld binnen een maand al met duizendjes begint binnen te rollen. Dat wordt ze wijsgemaakt door mensen die geen eerlijke informatie geven. Om online internetgeld te verdienen heb je geen grote investeringen nodig, een online cursus bij een geld-verdien-guru is voldoende als investering om je eigen werk op internet te starten, maar vervolgens zal je het ook daadwerkelijk moeten aanpakken zoals het je geleerd wordt. Stap voor stap, zodat je werkelijk zal kunnen ontdekken hoe internet je kan helpen je maandelijkse rekeningen te betalen. Geld verdienen op internet is wel degelijk mogelijk, mits je de weg weet en als je bereid bent vol te houden. Geduld is aan het begin zeker een vereiste. En dan nog zijn er velen die er niet in slagen. Dat is de waarheid, dus begin er alleen aan als je een doorzetter bent en als je de tijd wilt nemen je inkomsten op te bouwen.


Tags: geld online maken, arm zijn, internetgeld verdienen, eigen werk op internet, moeilijk geld verdienen
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2016-05-14
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving