aanmeld knop
dot

Mobiliteit: eenvoudig en gecompliceerd tegelijk

iphone.jpg
Mobiliteit wil eenvoudigweg zeggen; het verplaatsen van personen of goederen. En zo simpel als dat klinkt, zo gecompliceerd ligt het. Het is namelijk iets waar het grootste gedeelte van ons belastinggeld naartoe gaat. Je kan nog niet fatsoenlijk naar Amsterdam rijden of je belandt een aantal keren in de file. Omdat wegknooppunten nog niet helemaal optimaal functioneren, omdat spitsstroken een storing in de matrixborden boven de weg hebben of omdat er grote werkzaamheden plaatsvinden.
ComputerComputer

Nederland als koploper bij mobiliteit 

Nederland is een land wat echt enorm voorloopt op het gebied van mobiliteit. Nergens ter wereld vind je zo’n gecompliceerd en snelgroeiend wegennetwerk als in Nederland. We zijn enorm bezig met het optimaliseren van onze vervoersmogelijkheden. Een gigantische spoorbrug die midden in de nacht over de snelweg wordt heengereden op een onderstel van bijna 1000 wielen dat door– jawel- twee personen met een joystick op een controllerkastje wordt bediend, maar ook een enorm netwerk van rood gemarkeerde fietspaden wat steeds meer het straatbeeld in een grote stad of klein dorp beheerst. 

 

Zonder vervoer geen boodschappen doen 

Mobiliteit is niet alleen een zegen, voor veel mensen is het ook een vloek. Want hoe vaak staan we niet zuchtend in de file omdat het verkeer vastloopt. Hoezeer ergeren we ons niet aan die grote vrachtwagens die het beeld op de snelweg bepalen. Het is goed om je op zo’n moment te bedenken dat die vele vrachtwagens bezig zijn met het vervoer van goederen waardoor jij straks weer boodschappen kan doen. 

 

Brodit; de revolutie in je auto

Je mobieltje. Het is een onmisbaar artikel wanneer je op pad gaat. Het liefste heb je het de hele dag om je heen en binnen je bereik. Maar dat laatste is niet altijd even veilig. Hoe vaak hoor je immers niet dat er in een auto wordt ingebroken omdat er zuignapsporen op het raam zaten, en hoe vaak lees je niet dat er ernstige auto-ongelukken ontstaan omdat een mobiele telefoon uit zijn houder vloog tijdens een noodstop, of dat iemand was afgeleid in het verkeer omdat er een mobieltje uit de handtas moest worden gehaald omdat er een berichtje binnen kwam? Inderdaad; sla de krant maar open en oordeel zelf.

In dat geval is het goed om te weten dat er een veilig systeem is  om je mobiele telefoon altijd binnen handbereik te hebben. Een systeem wat geen zuignapsporen op je raam maakt, en wat ervoor zorgt dat jouw mobieltje altijd muurvast verankerd zit in een telefoonhouder die tegelijkertijd zorgt dat je mobieltje wordt opgeladen. We hebben het hier over Brodit. Een revolutie op het gebied van telefoonhouders.


Een verfraaiing van je auto 

Je auto is tegenwoordig zoveel meer dan een vervoersmiddel. Je kiest immers voor een bepaald type en merk auto omdat het uiterlijk past bij jou. Je identificeert jezelf met je auto. In dat geval is het geweldig om te weten dat Brodit telefoonhouders speciaal worden ontworpen per merk en per type auto. Dit zodat het niet een lelijk ding is wat vooral functioneel is, maar zodat je een verfraaiing aanbrengt aan je dashboard. Zoiets waar je passagiers watertandend naar kijken terwijl jij vooral geniet van het gebruikersgemak.  Dat is Brodit. Een luxe waar je dagelijks weer van geniet, en waar jij in het verkeer de vruchten van plukt.


Tags: auto, mobiel, telefoon, Brodit
GamesGamesArtikel geschreven door: artikel1234.
Publicatie datum: 2016-05-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving