aanmeld knop
dot

Kunt u de televisie niet meer goed horen?

Ruzie.jpg
Heeft u moeite met het horen van uw televisie? Heeft u een hekel aan bekabelde hoofdtelefoons? Bekijk dan nu de nieuwste mogelijkheden (2016) op het gebied van het versterken van het geluid. HyperSound speakers maken het mogelijk dat alleen u geluiden sterker hoort, en anderen om u heen, niet. Hoe werkt het systeem?
ComputerComputer

Wordt uw gehoor ieder jaar ietsje slechter en ergert u zich ook aan de traditionele luisterhulpen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een hoofdtelefoon of een nek inductielus? Dan zijn HyperSound Speakers misschien de ideale oplossing voor uw woonkamer!

 

Wat zijn de HyperSound Speakers en hoe werkt het?

De HyperSound speakers zijn ideaal indien u last heeft van bestaande luisterapparatuur of wanneer uw omgeving last heeft van het volume van uw televisie. Zit u vaak in gezelschap en kunt u dan de televisie niet meer horen zonder dat u zich afzondert van uw gezelschap? Dan zijn de speakers van HyperSound misschien de ideale oplossing voor u!

 

Hoe werkt het luistersysteem?

Het HyperSound luistersysteem wordt uitgevoerd met twee hoogwaardige speakers met een ultrasone straal van geluid. Wat houdt dit precies in? De speakers zenden een straal gericht door de kamer richting de plaats waar u zit, bijvoorbeeld op de bank in de huiskamer. Hierdoor hoort alleen u het geluid een stuk beter en heeft uw omgeving geen last van het versterkte signaal. Het geluid is van hoogwaardige kwaliteit (kristalhelder). Het voordeel is dat u zelf kunt bepalen of u in de geluidsbundel wilt zitten of dat u direct contact wilt hebben met uw omgeving. Geen lastige koptelefoons en dergelijke en eenvoudig te installeren op diverse bronnen, waaronder de tv en diverse audiobronnen.

 

Meer informatie over HyperSound van Turtle Beach

HyperSound is op de markt gebracht door Turtle Beach. Turtle Beach is al jaren actief in het ontwikkelen van geluidsapparatuur voor slechthorenden. HyperSound is de ideale oplossing voor iedereen, aangezien het persoonlijke audiogram voor iedereen in het systeem te programmeren is. U kunt eenvoudig het systeem aanpassen aan uw eigen eisen en wensen. De producten van Turtle Beach zijn overigens niet alleen geschikt voor slechthorenden, maar tevens voor mensen met een prima gehoor. De ongekende geluidskwaliteit is namelijk een genot voor iedere televisiekijker.
U kunt overigens via uw audicien contact maken met de producten van Turtle Beach.


Tags: HyperSound, Hyper Sound, Luistermiddelen, Luisterhulp, slechthorend
GamesGamesArtikel geschreven door: nielsniels12.
Publicatie datum: 2016-05-23
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving