aanmeld knop
dot

Letselschade zaak in Rotterdam beginnen?

vingerafdruk.jpg
Natuurlijk hoopt niemand een letselschade advocaat nodig te hebben. Maar wanneer u in een dergelijke positie komt is het fijn dat er deskundige mensen voor u klaar staan. De letselschade specialist in Rotterdam is Solstad Advocaten. Met meer dan 25 jaar ervaring in letselschade-zaken weet u zeker dat u deskundig geholpen word.
ComputerComputer

Verkeersongeval letselschade

Een veel voorkomende oorzaak van letselschade is een verkeersongeval. Door een aanrijding kan uw leven er ineens heel anders voor staan. Is de andere partij verantwoordelijk voor het ongeval dan kunt u een schadeclaim indienen. Voor zowel fysiek als geestelijk letsel kunt u een schadeclaim indienen. Een letselschade advocaat of specialist kan u helpen bij het indienen van de schadeclaim en gedurende de rest van het traject. Met behulp van medisch specialisten word uw letsel bepaald en de hoogte van de schadeclaim.

 

Medische fout

Overal waar mensen werken worden fouten gemaakt, ook in de gezondheidszorg. Een medische fout kan verkeerde medicatie betreffen, of een verkeerde inschatting/diagnose of een operatieve fout. Wanneer dit door nalatigheid van het ziekenhuis of een medisch specialist komt, kunt u deze aansprakelijk stellen voor het door u opgelopen letsel. Ook hier kan sprake zijn van materiële kosten zoals reiskosten, misgelopen inkomsten, gemaakte ziektekosten, als immateriële kosten. Denk hierbij aan leed, verdriet en (blijvende) littekens. Letselschadeadvocaten kunnen u helpen gedurende het gehele juridische traject. Zij u zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat u zich kan richten op uw eigen herstel.

 

Bedrijfsongeval

Bij letselschade denkt men vaak aan verkeersongevallen en de gevolgen daarvan. Echter kunnen er op de werkvloer ook ongelukken gebeuren. Slechte werkomstandigheden en het niet in acht nemen van (veiligheids-)risico’s liggen hier vaak aan ten grondslag. In zo’n situatie spreken wij van een bedrijfsongeval. In sommige gevallen kunt u uw werkgever hiervoor aansprakelijk stellen. Het is verstandig om een letselschade advocaat in de arm te nemen. Vaak heeft uw werkgever ook juridische hulpverleners om dergelijke zaken goed af te handelen. Uw werkgever is verplicht verzekerd te zijn voor bedrijfsongevallen.

 

Letselschade advocaat Rotterdam

Wanneer u slachtoffer bent geworden van een hierboven omschreven voorval kunt u bijvoorbeeld bij de deskundige specialisten van Solstad Advocaten terecht. Het bedrijf is aangesloten bij meerdere specialisatieverenigingen zoals de ‘vereniging voor letselschadeadvocaten (LSA) en de ASP.

 

Wilt u weten of u een letselschade zaak kan beginnen? Neem dan contact op met één van de specialisten voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. 


Tags: Letselschade, medische fout, verkeersongeval, bedrijfsongeval, smartengeld, Solstad Rotterdam
Artikel geschreven door: Jessica Veenstra.
Publicatie datum: 2016-05-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving