aanmeld knop
dot

Navigeren op vakantie

iPhone5.jpg
De mobiele telefoons van tegenwoordig beschikken over vele opties. Waar je een tijd geleden nog een speciaal navigatiesysteem nodig had, doe je dit nu gewoon via je mobiel. Ver daarvoor was je nog aangewezen op een kaart. Om maar te hopen dat je deze goed las, om in één keer veilig en wel op je vakantiebestemming aan te komen. Wanneer je een afslag had gemist was het puzzelen om de juiste weg te vinden, wat vaak leidde tot ruzies met de bijrijder die de verantwoordelijkheid over de kaart had. We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen, want tegenwoordig is dat anders.
ComputerComputer

Hou je ogen op de weg

Het lijkt ideaal, een apparaat waarmee je naast bellen en sms’en ook nog eens kan navigeren. Echter is dit niet zonder gevaren. Je telefoon valt uit, loopt vast, of doet iets anders wat je niet wil. Al snel ben je afgeleid en zijn je ogen niet meer gericht op de weg, maar op je mobiele telefoon. Erger nog: je mobieltje valt uit de houder en ligt ergens in de auto. Maar waar? Je hebt de neiging om meteen naar de grond te grijpen om ‘m op te pakken, en dit levert levensgevaarlijke situaties op. In slechts een paar seconde ben je ongeveer een heel voetbalveld verder. En in die korte tijd kan er al heel wat gebeurd zijn.. Iedere seconde dat je ogen niet op de weg gericht zijn, is er één te veel.

 

Bellen en rijden

Telefoneren en autorijden is levensgevaarlijk, daarom mag je alleen handsfree bellen. Handheld bellen is verboden, ook is het verboden je telefoon tussen je kin en schouder te klemmen. Jaarlijks verongelukken er flink wat mensen door gebruik van de telefoon tijdens het rijden. Je mag je telefoon dus niet in de hand houden tijdens autorijden, daarom kopen steeds meer mensen een Brodit Houder.

 

Brodit houder

Een goede oplossing om deze situaties te voorkomen, is het gebruik van een Brodit houder. De houders van Brodit zijn zo ontworpen dat deze muurvast aan je dashboard zitten, maar hierbij je auto niet beschadigen. Tevens beschermt een Brodit houder je telefoon zonder deze te beschadigen, en zijn ze ook te verkrijgen met ingebouwde oplader, helemaal handig voor op vakantie dus. Met een Brodit telefoonhouder loop je dus nooit het risico dat je bij een kuiltje in de weg, of een keer hard remmen, je telefoon door de auto ziet vliegen. Tevens blokkeren de houders niet je zicht op de weg, ook wel een belangrijk punt. Goed voorbereid op vakantie gaan doe je dus met een Brodit telefoonhouder.


Tags: Brodit, houder, telefoonhouder
GamesGamesArtikel geschreven door: artikel1234.
Publicatie datum: 2016-07-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving