aanmeld knop
dot

Een onvergetelijke bruiloft met mooie lampionnen

bloemen2.jpg
Een bruiloft blijft een bijzondere gebeurtenis. Als het goed is ben je maar één keer het bruidspaar en veel mensen willen daar een bijzondere dag van maken. Dus de voorbereidingen beginnen al vroeg met het regelen van het feest, de locatie en de gastenlijst. Als je kiest voor lampionnen op de bruiloft, geeft dit een speciale sfeer. Beetje oosters, of juist gewoon feestelijk.

Als je in de zomer trouwt en je geeft een tuinfeest ter ere van je huwelijk, dan is het extra romantisch om de tuin te versieren met lampionnen. Die geven de tuin een sprookjesachtig uiterlijk en dat zal de sfeer zeer zeker ten goede komen. Lampionnen zijn al eeuwenoud, dus nostalgisch en ook sfeervol.


Speciale lampionnen voor een bruiloftsfeest

Voor een bruiloftsfeest met lampionnen worden meestal witte lampionnen gebruikt, er vanuit gaande dat de bruid in het wit gekleed gaat. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor pasteltinten of een combinatie van wit met pastelkleuren als je wit alleen te saai vindt.

 

Lampionnen met verlichting

Misschien ook een leuk idee is om lampionnen te zoeken in de kleuren van je bruidsboeket. Mits die natuurlijk te vinden zijn, al zijn lampionnen als je er wat moeite voor wilt doen in vele kleuren verkrijgbaar. Lampionnen die voor een bruiloft worden gebruikt zijn meestal voorzien van lampjes in plaats van echte kaarsjes. Zo hoef je de lampionnen tijdens het feest niet steeds in de gaten te houden, wat natuurlijk ook erg lastig is op een feest met veel gasten.

 

Ook geschikt tijdens de plechtigheid of het diner

Natuurlijk kun je voor je huwelijksfeest ook lampionnen gebruiken tijdens de plechtigheid of tijdens het huwelijksdiner. Er is tegenwoordig veel mogelijk, dus de ceremoniemeester krijgt het vast wel voor elkaar dat tijdens het officiële moment lampionnen worden opgehangen in de trouwzaal.

 

Diner met lampionnen

Ook tijdens het diner kunnen lampionnen voor extra sfeer zorgen. Je kunt natuurlijk kaarsen op de tafels zetten, maar met lampionnenwordt het extra romantisch.


Tags: lampionnen, lampion. lampion met lamp, feest, bruiloft

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: tom-berends.
Publicatie datum: 2016-07-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving