aanmeld knop
dot

Perfecte app die je kan helpen met afvallen!

appeltje.jpg
Hoe kan je afvallen en je conditie verbeteren met slechts een app en een goede motivatie? Afvallen en je conditie verbeteren is een hele klus. De App SlimRun helpt je om je doelen te verwezenlijken.

Wat is SlimRun? 

Slimrunis een hardloopapp die je conditie helpt verbeteren, en je helpt afvallen door meer te bewegen. Het bestaat uit blokken, en lessen hoe je makkelijk kan afvallen en je conditie kan verbeteren. Het begint heel makkelijk en wordt steeds lastiger. Over elk blok mag je 10 weken doen en je traint je conditie 2 keer in de week. Zorg wel dat je na een training 2 dagen rust houdt. Als je wilt beginnen met SlimRun dan moet je een les downloaden, omdat het een audio bestandje is. In dat audio bestandje hoor je precies wat en hoe je een looppas moet doen ook  zit er muziek waar je het ritme van moet volgen. 

 

Hoeveel blokken heeft slimrun?

In elk blok zitten 12 lessen en in elk blok zitten 3 niveau's je hebt niveau 1 als makkelijkst en niveau 3 als lastiger. Er zijn 3 blokken met 9 niveau's. Ik vind dit persoonlijk heel fijn omdat ik het zelf heel moeilijk vind om hard te lopen uit mezelf. En die blokken geven je een goed overzicht waar je al bent met je conditie.

 

Kosten

Nadat je je eerste les SlimRun gratis hebt gehad kan je  er voor kiezen om een abonnement van 2 euro in de maand te nemen. Ik vind dit persoonlijk echt niet veel in vergelijking je in de sportschool betaald. Je kan er ook voor kiezen om alles te resetten dan heb je weer een gratis les. 

 

Waar kun je de app downloaden?

De app is te downloaden in de Appstore en Playstore ik denk dat iedereen het wel kan downloaden. De app is gratis. 

 

Mijn ervaring

Toen ik deze app had gedownload was ik heel blij dat ik de app had gevonden. Mijn conditie was echt verbeterd en ik was ook behoorlijk wat afgevallen ik was niet heel erg dik maar wel behoorlijk stevig. Ik ben blij met het resultaat wat het mij heeft gegeven ik raad het iedereen aan! 


Tags: Slimrun app, afvallen, conditie, sporten, trainen
Mooi en gezondMooi en gezondArtikel geschreven door: Nicoltje150.
Publicatie datum: 2016-07-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving