aanmeld knop
dot

Artikelmarketing makkelijk gemaakt

Internet.jpg
Artikelmarketing is de meest interessante en betrouwbare manier om zowel consumenten als zoekmachines op de hoogte te brengen van uw bezigheden. Zowel zakelijk als privé is artikelmarketing toe te passen om bekendheid te geven aan de zaken waar u zich mee bezighoudt. De kwaliteit van de informatie die u beschikbaar is van uitermate groot belang bij artikelmarketing.

Artikelmarketing is met name in de Verenigde Staten een groots begrip op internet. Door de vele openbare blogsites, wiki’s en andere vormen van ‘social sharing’ kan iedereen online vertellen wat hij (of zij) van een bepaald onderwerp vindt.

 

Ook de promotie van een eigen onderneming of website kan door kennis te delen en aan een potentiële doelgroep te laten merken wat men in huis heeft. Met name dit laatste is één van de grote voordelen van artikelmarketing.

 

Artikelmarketing in Nederland

Artikelmarketing dringt ook in Nederland steeds verder door tot het grotere publiek, waarbij menig online marketeer zich online positioneert op verschillende platforms. Voorbeelden van dit soort Nederlandse online platforms zijn: ‘Nujij, infonu, leerwiki en vanzelfsprekend onze website artikelwebsite.

 

Unieke content, wat is dat?

Content betekent inhoud en uniek betekent origineel. Unieke content is dus tekst die u zelf geschreven heeft en niet heeft overgenomen van andere websites of personen. Het maximale resultaat wordt zowel voor consumenten als de zoekmachine behaalt wanneer artikelen unieke en kwalitatieve informatie bevatten. Informatie die de lezer van het artikel ook écht kan gebruiken. Maar het maken van meerdere unieke en informatieve artikelen kost tijd. Veel tijd.

 

Gelukkig bestaan er innovatieve oplossingen voor het snel schrijven en herschrijven van artikelen waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Hierna kan dit bronartikel worden herschreven op basis van alinea’s, zinnen en woorden. Schrijf altijd unieke artikelen en kopieer niets. Het grote voordeel van het schrijven van unieke teksten is dat de schrijver een aanzienlijke tijdwinst kan behalen. Hij zal hiervoor wel zelf zijn artikel moeten schrijven en verbeteren en herschrijven. Goed geschreven tekst biedt het voordeel dat de kwaliteit van het artikel blijft zoals het hoort, en tegelijkertijd dat nog steeds een aanzienlijke tijdwinst wordt behaald ten opzichte van het schrijven en herschrijven van ieder artikel.


Tags: Artikelmarketing, unieke content schrijven, artikelen schrijven
Artikel geschreven door: linkfarao.
Publicatie datum: 2012-09-06
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving