aanmeld knop
dot

Pokemons vinden met Pokemon Go. Hoe doe je dat?

logo-tekst.jpeg
Met Pokémon Go wil je natuurlijk zoveel mogelijk Pokémon vinden en vangen.Als je een Pokémon vindt is het vangen niet al te moeilijke, je moet een Pokeball naar hem toegooien.J doet dit met je mobiele telefoon, maar niet zittend thuis op de bank, maar buitenshuis. Hoe vind je Pokémons, waar vind je ze, en hoe vang je ze?
GamesGames

Pokémon vangen

Met Pokémon Go op je mobiel kan je aan de gang om zoveel mogelijk Pokemons te zoeken. Als je ze vindt kan je ze vangen met Pokéballs, die je in het game tot je beschikking krijgt. Je gooit een Pokéball naar een Pokemon toe, en de bal vangt (als je goed gooit en als de Pokemon niet aan de bal weet te ontsnappen) en bewaart de Pokemon. Dan heb je weer een Pokemon gevangen. Het lukt echter niet altijd om een Pokemon te vangen met Pokeballs. Als je het spel pas speelt heb je 60 Pokeballs die je kunt gebruiken om te gooien. Omdat je niet altijd goed gooit en druk op zoek gaat om Pokemons te vangen, ben je al snel door je voorraad Pokeballs heen. Je moet nieuwe halen door bij Pokestops langs te gaan. Pokestops kunnen bij allerlei voorwerpen op straat staan die je buiten tegenkomt, bijvoorbeeld een standbeeld of een gewone brievenbus.

 

Zeldzame Pokemon vinden en kampioen worden

Het lastigste is natuurlijk om zeldzame Pokemon te vinden en te vangen, maar daarvoor is een ijzersterke gids geschreven. Bekijk hier De Ultieme PokemonGO Gids en leer de beste kneepjes om zo snel mogelijk een van de sterkste spelers te worden, en om de meest zeldzame Pokemons te vangen.

 

Wat is Pokémon Go?

Pokémon Go is een appilicatie voor op je mobiel, die gebruikmaakt van je GPS, waarmee je in de echte wereld rond kunt lopen en Pokémon kunt tegenkomen en ze vangen met Pokéballs. Tijdens het zoeken kom je niet alleen Pokémons tegen, maar ook Pokestops en Pokegyms, daar kan je onder andere.

  • Bij een Pokestop kan je gratis (virtuele) voorwerpen ophalen die je nodig hebt voor het game. 
  • Bij een Pokegym kan je je Pokemons laten vechten tegen hele sterke Pokemons.

Hoe vind je Pokémons met Pokémon Go?

Als je het spel hebt gedownload op je smartphone en een trainer hebt aangemaakt, dan kan je buiten op straat op zoek gaan naar Pokémon, ook kan je gebruikmaken van een tutorial. Om Pokémons te vinden loop je gewoon rond, maar ten tweede zie je rechtsonder in je scherm van je mobiel een indicator waar zich Pokémons in de buurt bevinden. Onder de Pokémon zie je een paar voetstapjes staan. Hoe meer voetstappen je ziet, hoe verder de Pokémon nog van je verwijderd is. Hoe weet je waar je heen moet lopen?

 

Tip om Pokémon te vinden

Rechtsonder in het scherm van je mobiel zie je kleine icoontjes van Pokémon met voetsporen er onder. Als het icoontje nog een silhouet van de Pokemon is, betekent het dat je die Pokemon nog niet gevangen hebt, Je kunt in het scherm op een Pokémon tikken om die te 'tracken' (naar op jacht gaan). Zodra je een Pokemon hebt uitgekozen om te vangen, dan zal het schermpje rechtsonder zich ook op die Pokémon focussen. Let op: zodra je in de juiste richting loopt dan komt er een groen kader om het kleine icoontje heen te staan. Loop dus in die richting om de Pokémon te vinden, het aantal zichtbare voetsporen zal dan kleiner worden zodat je weet waar je hem moet zoeken. Gebruik De Ultieme PokemonGo Gids om een master te worden.

 

Tip om Pokémon te vangen

Als je een Pokémon gevonden hebt, moet je hem vangen. Gebruik hiervoor een (of meerdere) Pokeballs. De Pokeball verschijnt in het scherm zodra je de Pokémon gevonden hebt en aangetikt. Nu is het de kunst om de Pokémon te vangen met de Pokeball. Hint: als je de pokeball eerst ronddraait en een zogenaamde curveball gooit, heb je meer kans om de Pokémon te vangen, maar dit vergt wel enige oefening. In het begin is het misschien moeilijker om Pokémon te vangen dan na een tijdje oefenen, maar uiteindelijk lukt het je zeker.

 

Waar vind je Pokémons voor Pokemon Go?

Pokémons vind je eigenlijk overal  op de wereld, maar zoek ze in eerste instantie vooral in de omgeving van je eigen huis, en je zal zien dat je Pokestops en Pokegyms vaker vindt op plaatsen waar je normaal gesproken ook even stilstaat, zoals bijvoorbeeld bij een standbeeld, bezienswaardigheid of monument, maar ook winkels of restaurants of andere openbare plaatsen. De landkaart in je game geven de dichtstbijzijnde Pokestops en Pokegym aan.


Tags: Pokémon vangen, Pokémon Go, waar vind je Pokémon, Pokémonstop, Pokémongym, Pokémon Go tips
ComputerComputerArtikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2016-07-16
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving