aanmeld knop
dot

Pokemon Go downloaden op je iPhone, hoe doe je dat?

logo-tekst.jpeg
Pokémon GO is ook in Nederland te downloaden. Hoe en waar kan je Pokémon GO downloaden en welke smartphones zijn er voor geschikt? Pokémon GO is verkrijgbaar in de App Store en is geschikt voor de modernere type iPhones, Android en Play Store. Pokémon GO is een game waarbij gebruikgemaakt wordt van augmented reality. De Pokémon die je gaat vangen zijn dus niet echt, maar virtueel.
ComputerComputer

Je kunt Pokémon GO alleen spelen als je de gratis App eerst download van de App Store (Apple) of in de Play Store (Samsung). Op 16 juni waren de servers overbelast omdat Pokémon GO zo populair is, ook in Nederland. Laat je echter niet weerhouden, want natuurlijk wordt er continu aan gewerkt om ervoor te zorgen en Pokémon GO is een enorm leuk spel. Voordat je kunt spelen moet je de game downloaden. Kies voor de legale weg om problemen en een ban te voorkomen. Hoe download je Pokémon GO?

 

Pokémon GO downloaden, in Nederland of België

Je kunt de App ook in Nederland al vanaf 6 juli 2016 downloaden in de App Store of in Play Store. Als je de game Pokémon GO al eerder (op legale wijze) hebt gedownload in een App Store in een ander land, dan kan je met je Google account gewoon inloggen en de game downloaden van de Nederlandse of Belgische App Store. De inhoud van je game score gaat dan in principe niet verloren. (De schrijver van dit artikel kan en wil dit echter niet garanderen, dus doe je huiswerk goed als je twijfelt of het downloaden wel goed zal gaan.) Je kunt van de buitenlandse versie naar de Nederlandse versie overstappen om te voorkomen dat je telkens van account moet wisselen om updates te installeren. Pokémon GO is echter nog niet in de Nederlandse taal te spelen, maar dus wel in NL te verkrijgen. 

 

Pokémon GO downloaden in de App Store

Om de game te installeren op je iPhone ga je naar de App Store. Je gaat als volgt te werk:

  • Zoek de App in de App Store (Safari Browser).
  • Klik op download - dan inloggen met je account van iTunes.
  • De game zal vervolgens worden gedownload op je iPhone.

Wat kost Pokémon Go?

Pokémon Go is gratis te downloaden van zowel de App Store van Apple als Play Store van Samsung. Voor de iPhone of iPad heb je IOS 8.0+ nodig. 

 


Tags: Pokémon Go, Pokémon app downloaden, PokémonGo hack
ComputerComputerArtikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2016-07-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving