aanmeld knop
dot

Mijn vriend en ik zijn zielsverwanten

love.jpg
Hoe heb ik mijn vriend ontmoet. Mijn vriend heb ik bijna twee jaar geleden ontmoet om precies te zijn in de zomermaand augustus. Ik was helemaal niet op zoek naar een partner omdat ik drie maanden ervoor was besodemieterd door een man die ik via Badoo had leren kennen. Hij wou alleen maar met me naar bed en ik ben er ingetrapt, ik heb sex met hem gehad en in de vroege morgen bracht hij me naar huis. Een tijdje later stuurde hij me een whatsappje dat ik kon opdonderen. Ik was er beroerd van. Je voelt gebruikt en kwetsbaar.

Dit overkomt me geen tweede keer. De maanden die daarna kwamen heb ik niet gedacht aan een relatie. Totdat ik mijn huidige vriend ontmoette.

 

Mijn relatie met mijn vriend H.

Heel graag wil een verhaal schrijven over de liefde die ik ontvang van mijn vriend H. Hij en ik hebben allebei als sterrenbeeld boogschutter en ze zeggen wel eens dat je nooit een relatie aan moet aan gaan iemand van hetzelfde sterrenbeeld, maar mijn vriend en ik zijn samen één. Ik heb diverse relatie's achter de rug, maar de mannen met wie ik een relatie had waren niet voor mij bestemd. Heb me altijd aangepast aan wat zij wilden, nooit aan wat ik wilde.

De meesten wilden alleen maar de lusten maar niet de lasten. Hoe ik was als persoon was blijkbaar niet belangrijk... Ik heb me weggecijferd voor hen, nooit gedacht aan wat ik wou en wat ik belangrijk vond. Maar sinds ik mijn huidige vriend heb leren kennen, is mijn leven totaal veranderd.

 

Persoonlijkheidsstoornis

Ik heb een persoonlijkheidsstoornis waar ik vanaf mijn vijfentwintigste levensjaar last van heb. Voor mij is het moeilijk om hetzelfde te fuctioneren als de meeste mensen in de maatschappij. Ik heb zelf een turbulent leven gehad en kon het ook maar moeilijk accepteren dat ik een persoonlijkheidsstoornis heb. Ik had last van depressies, dwangstoornissen en vaak voelde ik me onrustig. Ik ben zelfs verslaafd geweest aan gokken dat alles heeft mijn leven toentertijd kapotgemaakt. Ik was alles kwijt, zelfs mijn eigen ik. Zo ben ik dus door diepe dalen gegaan, maar nu zijn de dalen wat afgevlakt en ben ik minder onrustig, en mijn depressie's zijn onder controle door medicijnen.

 

Is dit echte liefde?

Voor mijn vriend is mijn aandoening helemaal niet van belang, de liefde die hij voor mij voelt, is echt en oprecht. Hij accepteert mij zoals ik ben, met al mijn tekortkomingen en voor het eerst in mijn leven heb ik iemand ontmoet waar ik alles mee kan delen. Hij laat me in mijn waarde en hij toont interesse in wat ik wil. Het is echte liefde wat ik voel, en zo ervaart hij het ook. Twee boogschutters maar samen één... Wat is de liefde toch mooi, en ik voorheen maar twijfelen... Want ik dacht altijd dat de ware toch nooit te vinden was. Maar juist toen ik het niet verwachtte kwam hij in mijn leven. Het heeft zo moeten zijn. 

 

Intimiteit

En wat betreft intimiteit? We vrijen regelmatig en we voelen elkaar ook op dat gebied goed aan hij dwingt me tot niets.  We voeren mooie gesprekken over het leven en over wat ons bezighoudt. We lachen ook heel veel en hij maakt geregeld grapjes. Precies wat ik nodig heb.

 

Onze eerste dates

We hebben in het begin wat afspraakjes gehad, zijn uit gaan eten, en we gingen soms samen een terrasje pikken. Ook deden we leuke dingen zoals samen eten koken. We deden het rustig aan, niks moest, alles mocht. 

 

Zielsverwanten

Ik bevind me nu in een rustig vaarwater, ik kan het leven weer aan, mijn vriend is op het juiste moment in mijn leven gekomen. Ik heb veel meer eigenwaarde gekregen door mijn vriend. We leven apart, het is onze keuze om zo door het leven te gaan.Ik vind het ook prima zo, ieder doet zijn eigen ding, we laten elkaar vrij. Ik houd heel veel van mijn vriend ik wil hem niet meer kwijt, hij is mijn zielsverwant, we voelen elkaar goed aan. Wat is de liefde toch mooi, ik gun een ieder ook zo'n zielsverwant. Dat twee mensen elkaar vinden en dat het ook nog klikt, geweldig toch? De liefde is iets chemisch en het gevoel is zo echt, ik zou willen dat meer mensen dit gevoel kunnen ervaren.

 

Hoe vind je ware liefde?

Er zijn nog zoveel mensen die op zoek zijn naar een partner, misschien via een datingsite of anders, maar mijn advies is laat je inschrijven op een gerenomeerde site zoals; Pepper, Lexa. Blijf wel op je hoede op datingsites, er kan van alles tussen zitten en helaas ook mensen die je alleen maar willen gebruiken. Maar het klink misschien cliche maar op elk potje past een dekseltje, en de een maakt wat meer omzwervingen dan de ander alvorens je iemand ontmoet die wel voor jou bestemd is. Blijf positief en blijf dicht bij jezelf, denk aan je eigenwaarde dit is zeer belangrijk. Uiteindelijk wint de liefde, sta er voor open, het kan je zomaar overkomen, twijfel niet aan jezelf.

 

Heb elkaar lief

Ik heb samen met mijn vriend H. besproken of ik een artikel mocht schrijven over hem en mij, hij vond het prima. Dus zoals jullie kunnen lezen is mijn relatie met mijn vriend zeer belangrijk, ik kan nog zoveel schrijven, misschien in een ander artikel. Ik hoop dat ik alleenstaande mannen of vrouwen kan inspireren om de liefde te vinden die zo belangrijk is voor ieder mens. Een mens kan niet zonder liefde, het woord liefde is een breed begrip, alles is liefde, we doen zo vaak dingen in ons leven waar liefde vanuit gaat, alleen staan we er niet meer zo bij stil.

 

Laten we elkaar liefhebben...

Love is in the air and everywhere...


Tags: samen, één zijn, zielsverwanten, ware liefde vinden, ervaringen liefde
Artikel geschreven door: Dorinda Schreurs.
Publicatie datum: 2016-07-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving