aanmeld knop
dot

Afvallen met het drinken van smoothies

Cocktails.jpg
Waarom groente smoothies om af te vallen: Wat is het groente smoothie dieet, begin van dit jaar besloot ik om met een smoothie dieet te beginnen. Zonder dat ik veel wist van het drinken van smoothies. Ik heb eerste een detox gedaan, door het drinken van groente smoothies: ik viel 7,8 kilo af in een week. (wat ik eigenlijk niet wilde)ik had super veel energie en kickte af van mijn suikerverslaving.

Waarom groente smoothies?

De cijfers liegen er niet om, veel vrouwen hebben last van overgewicht, met name als ze ouder worden.

Dit geldt ook voor mij, ik ben in de overgang en ben heel kilo's zwaarder geworden. Steeds meer mensen krijgen niet de hoeveelheid fruit en groente binnen, in deze tijd. Even de feiten op een rijtje:

1. 48% van alle Nederlanders heeft last van overgewicht dat betekent dat meer dan 7 miljoen mensen te dik zijn .

2. Slechts 10% van alle volwassen Nederlanders eet voldoende fruit.

3. Groente wordt zelfs nog minder gegeten, 5% eet voldoende groenten

4. Onder kinderen is het nog erger. slechts 1% van alle kinderen in Nederland eet voldoende groenten.

 

Bent u ook moe en komt u moeilijk de dag door en heb je weinig energie? Ik weet hoe het voelt. Tot ongeveer een jaar geleden leefde ik op koffie, sigaretten, suiker (met name drop en chocolade) en brood.

Het resultaat was dat ik van de ene kick naar de andere kick hunkerde, eerst een sigaret met een kop koffie, lekker iets van chocolade erbij, ik was gewoon verslaafd aan van alles. Ik denk dat het voor velen herkenbaar is en we kunnen er weinig aan doe. Kijk maar eens kritisch rond in de supermarkt. We worden doodgegooid met junkfood. Alcohol, snoep, koek, producten met toegevoegde koolhydraten, zoutjes, frisdrank...

De voedingsmiddelenindustrie heeft ons volledig in de hand, vaak zonder dat we hetzelf in de gaten hebben.

We denken dat we gezond eten maar als je eerlijk bent tegenover jezelf weet je ook dat het vaak niet zo is.

Zelfs light en suikervrij is gewoon troep. De voedingsmiddelenindustie neemt ons in de maling. Groente zijn duur geworden, koop deze daarom liefst bij de Vomar of Jumbo. Groente hebben we nodig om gezond en slank te blijven. Groene smoothies zorgen misschien wel voor meer energie in jouw leven:

 

Recepten voor groene smoothies

Door het drinken van groente smoothies heb ik veel  energie gekregen, ik kom beter de dag door en heb s'avonds ook nog energie om wat te doen. Ook als je last hebt van vermoeidheid of depressies dan is een groente dieet wel iets voor jou. Voeding speelt bij zoveel processen in je lichaam een rol. Heden ten dage is het moelijk om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Door het drinken groente smoothies krijg je de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnen. Wil je eerst wat meer kennis over het maken van smoothies: google eerst eens op internet daar staat volop informatie hoe je heerlijke smoothies maakt.

Het is heel makkelijk: gooi 200-300 gram groente en twee stuks fruit in de blender voeg er je favorite ingrediënten aan toe en blend alles tot een glad geheel en hoppa, je hebt je aanbevolen hoeveelheid groente en fruit binnen. En weet wat je eet, let een beetje op de seizoenen, groene smoothies zijn ook nog goedkoop. Eet voldoende gezonde koolhydraten, gezonde eiwitten en voldoende vetten.

 


Tags: groene smoothies, recepten smoothies, groente eten
Artikel geschreven door: .
Publicatie datum: 2016-07-18
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving