aanmeld knop
dot

Veiligste parkeergarages van Nederland

Nachtrijden.jpg
Detailhandel Nederland verricht al tien jaar de Nationale Parkeertest. Dat onderzoek betreft vanzelfsprekend parkeergarages. Q-Park scoort bij parkeren in Rotterdam erg goed. Met name op het zo belangrijke aspect van veiligheid.
GamesGames

Een goede en veilige parkeergarage is een voorwaarde. Iedereen heeft wel eens een uur of wat rond gereden in een grote stad om te concluderen dat er op straat amper meer te parkeren valt. Daarvoor zijn de parkeergarages uitgevonden. Middenstanders willen graag dat hun klanten aan het eind van een dagje uit met een goed gevoel van huis gaan. Een parkeerbon, een hoge parkeerrekening of onverhoopte parkeerschade bederft het plezier van een dag winkelen. Welke parkeergarages zijn volgens de Nationale Parkeertest veilig in 2016? 

 

Veiligheid parkeergarages 

 

Amsterdam

Qua veiligheid scoren o.a. Amsterdam The Bank, Waterlooplein, Markenhoven, Centre, Dam/Bijenkorf en De Kolk uitstekend. 

 

Breda

De Chasséparking in Breda

 

Delft

Marktgarage in Delft

 

Enschede

Van Heek in Enschede komen ook wat veiligheid betreft prima uit voornoemde test.

 

Rotterdam

In een grote stad als Rotterdam zijn er natuurlijk diverse parkeergarages. In de Nationale Parkeertest springt de Q-Park Weena aan de Karel Doormanstraat eruit. Op alle facetten scoort deze parkeergarage zeer goed. De verlichting is uitstekend (tweemaal de maximale score), hij is bemand en het uitgebreide cameratoezicht heeft ertoe geleid dat Q-Park Weena tot een van de veiligste parkeergarages van het land behoort. Ook de andere twee parkeergarages van deze firma (Watermanweg en Wilhelminakade) komen heel goed uit de genoemde Parkeertest. Zij zijn namelijk via hetzelfde concept vergelijkbaar geoutilleerd. En dat maakt parkeren in Rotterdam prettig en bovenal geruststellend.

 

Overige aspecten

Naast een goede verlichting van de garage zelf en vooral de betaalautomaten spelen nog een aantal facetten een rol. Voor de veiligheid echter doen tarieven of bereikbaarheid niet ter zake, hoewel makkelijk te vinden en een redelijke betaalbaarheid voor de klant zeker van belang zijn.

 

Veiligheid parkeergarages

Dat er een bemand kantoor is, is wel van belang voor de veiligheid dat de lampen niet kapot zijn ook en vooral dat er alom in de garage camera’s zijn. Natuurlijk in de eerste plaats om de veiligheid van de klanten te bewaken maar ook voor het toezicht op de geparkeerde auto’s. Niemand zit op een kras of deuk te wachten. 


Tags: Nationale Parkeertest, veilige parkeergarages, parkeergarage verlichting, veilig parkeren Amsterdam
Artikel geschreven door: sannevermeulen.
Publicatie datum: 2016-08-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving