aanmeld knop
dot

Hoe promoot ik mijn bedrijf op een eenvoudige en goedkope manier?

logo-tekst.jpeg
Wilt u graag meer informatie over hoe u het best uw bedrijf kunt promoten? Bekijk de eenvoudige tips in dit artikel. Van standaard promotieartikelen bedrukken tot het kiezen van artikelen voor beurzen of die mensen daadwerkelijk gebruiken in het hedendaagse leven. Het promoten van je bedrijf kan op diverse manieren.

Vaak zie je dat ondernemers en ZZP’ers een klein budget hebben met betrekking tot de marketing van een onderneming. Maar hoe promoot jij jouw onderneming met zo min mogelijk geld? Wat zijn de basisbeginselen die bij geen enkel bedrijf mogen ontbreken in de marketingstrategie?

 

Zorg dat u beschikt over standaard artikelen bedrukt met uw logo

Om professioneel over te komen is het belangrijk dat je gebruik maakt van je eigen bedrijfslogo op al je standaard artikelen. Denk hierbij aan standaard documentmappen en dergelijke. U heeft vaak ook muismatten op uw kantoor liggen. Laat deze tevens bedrukken met uw logo. En natuurlijk maakt ieder bedrijf gebruik van pennen. Pennen bedrukken is daarom een belangrijk in de marketing en het professionele beeld van uw onderneming.

 

Kies voor promotiemateriaal die u bij klanten kunt laten zien

Kies daarom voor flyers en informatiefolders waarmee u meer informatie kunt tonen met betrekking tot uw diensten en/of producten. Straal professionaliteit uit, vooral wanneer u prijzen tussen de 45 a 100 euro per uur voor uw arbeidsuren hanteert dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van deze producten aangezien u vertrouwen en professionaliteit dient uit te stralen.

 

Visitekaartjes

Ook het gebruik van professionele visitekaartjes is van essentieel belang. Visitekaartjes dienen in druk te maken, kom dus niet zomaar aan met een gratis design van een drukkerij, maar kies voor kwaliteit. Indien je iemand het visitekaartje geeft moet diegene een gevoel krijgen van, dat ziet er goed uit.

 

Hebt u een zaak of staat u op een beurs of evenement?

Kies dan voor bedrukte bekers. Je bekers bedrukken is van essentieel belang tijdens zulke evenementen om het maximale eruit te halen. Ook bedrukte pennen en flyers zijn hier weer van essentieel belang. Organiseert u bijvoorbeeld een groot feest met uw bedrijf dan kunt u op een indirecte manier een bepaald type branding realiseren door bedrukte bekers. Het gaat er juist om dat bezoekers direct uw logo herkennen, maar ook uw logo koppelen aan uw diensten/producten wanneer men deze nodig is.

 

Kies voor artikelen die men daadwerkelijk gebruikt

Het is tevens verstandig om te kiezen voor promotiemateriaal die men daadwerkelijk veel kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan paraplu’s of iets dergelijks. Paraplu’s worden vooral in Nederland vaak gebruikt omdat Nederland zeer nat is. Wanneer je dan bijvoorbeeld voor een stormparaplu met een aparte vorm kiest dan valt dit meteen op met jouw bedrijfslogo. Stormparaplu’s komen namelijk nog niet veel voor en trekken veel bekijks.


Tags: Bekers bedrukken, promotiemateriaal, visitekaartjes, reclame maken, goedkoop reclame maken, bedrijfsreclame
Artikel geschreven door: nielsniels12.
Publicatie datum: 2016-09-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving