aanmeld knop
dot

Geld verdienen op Internet. Maak die droom nu waar.

dreamstime_xs_24667193.jpg
Er zijn van die banen die je niet leuk vindt of waar je maar weinig mee verdient. Van de meeste mensen is het de droom om op een makkelijke en/of leuke manier geld te verdienen. Dat lijkt tegenwoordig makkelijker als vroeger, maar er zijn een paar dingen je wel en niet moet doen als je succes wilt hebben. Als het jouw droom is om geld bij te verdienen, waar kan je dan beginnen?

Geld verdienen. Kan het makkelijk gaan en leuk zijn?

Stel  je hebt geen baan. en als je die wel hebt, stel je vindt het geen leuke baan, of je verdient niet genoeg. Er zijn wel wat mensen die dat probleem hebben. Het zijn redeneren om geld bij te verdienen. Sommige mensen hebben dit probleem misschien niet, maar geld is altijd welkom. Vroeger was bijverdienen alleen mogelijk door een baantje erbij te vinden. Nu zijn er genoeg simpele en leuke manieren om van huis uit aan geld te komen. Een zeer mooi voorbeeld is geld verdienen op internet.

 

Hoe kan je geld verdienen?

Iedereen weet dat je geld kunt verdienen door een baantje buitenshuis aan te nemen. Maar als dat niet lukt en je wilt toch wat verdienen, hoe kan je dan thuis wat bijverdienen met je computer? Er zijn een aantal manieren - waar je wel wat voor moet doen. Laat je niet wijsmaken dat het makkelijk is. Vrijwel niemand verdient grote geldbedragen op internet - je moet er vaak een paar jaar aan werken, of anders minimaal dagelijks heel intensief mee aan de gang gaan.

 

Zijn er ook manieren waar je bijna niks hoeft te doen en waarmee je al snel honderden of zelfs duizenden euro’s verdient? Het antwoord is glashard nee, hoewel er altijd enkele uitzonderingen zijn. 

 

Methodes om online wat bij te verdienen

Voorbeelden van manieren om vanachter je computer wat geld bij te verdienen zijn:

  • producten promoten door recensies te schrijven op een blog bijvoorbeeld. Hier geldt, hoe meer goed geschreven recensies je hebt geschreven, hoe beterd e inkomsten kunnen zijn. Je moet echter wel duizenden recensies geschreven hebben om bijvoorbeeld met veel pijn en moeite, 100,- per maand te kunnen verdienen.
  • artikelen te schrijven en er adsense advertenties bij (laten) zetten. Op deze manier zal je zeer langzaam, zeer weinig verdienen. Het is een veel beproefde methode. Je kunt vast een minimum maandinkomen bij elkaar verdienen op deze manier als je meer dan een paar duizend artikelen geschreven hebt.
  • veel video’s te uploaden op YouTube en er advertenties bij laten zetten. Ook dit is traag proces. Enzoknol is een voorbeeld van iemand die al jaren geleden begonnen is met zijn YouTube Kanaal en op een bepaald moment meer dan 1 miljoen abonnees had. Hij heeft dit bereikt door jaar in, jaar uit, meerdere video's per dag te uploaden. Als je bereid bent om ook zoveel video's te maken en deze dagelijks te uploaden en te editen, dan is het leuk om er aan te beginnen. Verwacht echter niet dat je er miljoenen mee verdient. Enzoknol heeft al meer dan een paar duizend video's online gezet en kan waarschijnlijk wel rondkomen van de inkomsten, maar die komen die uitsluitend van Google Adsense maar waarschijnlijk van sponsoren van bekend merken.
  • affiliatielinks verspreiden op Social Media. (Dit is trouwens de slechtste manier.) 

Artikels schrijven over producten

Als eerst gaan we het hebben over producten promoten door artikelen te schrijven. Dit is de meeste simpele en snelste manier. Het enige wat je hoeft te kunnen is goede artikelen schrijven. Die kun je uploaden op artikelsites. Je vertelt wat over het product dat je wil promoten of geeft tips. Het hoogtepunt van dit hele artikel is dat je de affitiatielink moet gebruiken ergens in de tekst. Voor de rest moet de tekst die je schrijft aantrekkelijk en uniek zijn. Of de tekst uniek genoeg is wordt gecontroleerd door de site zelf. Die kijkt of de tekst niet volledig gekopieerd is van een andere site (gekopieerd van je eigen site mag ook niet). Als dit wel het geval is wordt je tekst afgekeurd en niet openbaar weergeven. Hoeveel geld je hiermee verdient hangt af van het soort product dat je promoot. Daarom is het handig om een product te kiezen waar veel mensen naar zoeken op internet. Daarnaast hangt het er ook af of er veel mensen op de affitiatielink klikken of zelfs het product kopen (Dit geldt ook voor YouTube). Maar als je de vaardigheden bezit om een goede aantrekkelijke tekst te schrijven, dan is dat geld waard.

 

Promoties op Youtube

Een andere manier om geld te verdienen door producten te promoten is om dat op YouTube te doen. Dit is iets moeilijker. In dit geval doe je dat in beeld. Op YouTube moet je weten hoe je aantrekkelijke video maakt. Dat kun je doen door te presenteren met een webcam. Als je aan privacy denkt is dit niet beste manier. Je kunt ook een product presenteren met een powerpoint presentatie. Dit is een betere manier als je denkt aan privacy.

 

Wat kun je nog meer op Youtube?

Op YouTube hoef je niet per se producten te presenteren of te promoten. Je kunt natuurlijk van allerlei soorten video’s plaatsen op YouTube. Van presentaties tot gameplay video’s. Je kunt het zo gek niet bedenken. Hier is het alleen zo dat ook hier het onderwerp aantrekkelijk en leuk moet zijn. En de manier hoe je hier geld verdient is anders. Als je geen PayPro hebt. Dan kun je geld verdienen met Google Adsense. De verdiensten zijn laag, misschien gemiddeld 1 cent per 100 views.

Als je trouwens op Adsense wil aanmelden moet je 18 jaar of ouder zijn. Op YouTube geld verdienen is niet het gemakkelijkste wat er is. Dit is iets waar je best wel een goede YouTuber voor moet zijn. Om €1 te verdienen moet je minimaal 1000 of 2000 weergaven hebben. En dan is het ook nog eens zo dat je pas betaald wordt als je het minimumbedrag van €70 hebt bereikt. Alleen bekende YouTUbers verdienen een leuk zakcentje bij, maar ook dan is het meestal geen vetpot maar eerder een leuke hobby.

 

Links verspreiden

De laatste manier om geld te verdienen met internet is om de affitiatielink van een product te verspreiden op Social Media. Dit is de slechtste manier van de drie. Je moet hierbij de link plaatsen in een bericht op Facebook of Twitter enzovoort. Soms moet je dit vaker doen en dat kan irritant worden. Voor de rest is hier niet zoveel over deze manier te vertellen als alleen dat je de links niet altijd zomaar mag verspreiden.

 

Hoe denk je nu over je toekomst?

Denk jij dat jouw droom om geld te te verdienen werkelijkheid kan worden? Dan heb je minimaal de volgende eigenschappen:

  • je kunt schrijven (artikelen/blog)
  • je kunt filmen (YouTube kanaal)
  • je bent creatief (Schrijven artikelen/YouTubeKanaal)
  • je bent bereid er een paar jaar over te doen om het op te bouwen
  • je bent een doorzetter en geeft niet op

Ik zou zeggen: probeer het eens en misschien wil je de methodes zelfs allemaal proberen. Als het goed gaat en je werkt er hard aan dan kun je hiermee na een tijdje misschien al wat geld mee verdienen. 


Tags: Geld verdienen, Geld, Internet, YouTube, Rijk worden, youtube kanaal, adsense, thuis geld verdienen

Affiliate marketing succesmethode om geld te verdienen

Bol masterclass. Cursus!

Crypto Masterclass!

Artikel geschreven door: SamQuakBrony.
Publicatie datum: 2016-10-09
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving