aanmeld knop
dot

Shoppen in designerstad Rotterdam

Nachtrijden.jpg
Wil je nieuwe designer items scoren voor je interieur of voor in je kledingkast, dan ben je in de stad Rotterdam aan het juiste adres. In Rotterdam vind je vele winkelketens en boetiekjes die bekend staan om het verkopen van designer items, zowel op het gebied van interieur als het gebied van kleding en modeaccessoires.

Verdiep je vooraf in het winkelaanbod van Rotterdam

In Rotterdam zijn vele verschillende winkels te vinden, maar lang niet alle winkels verkopen designer meubels, woonaccessoires, kleding of mode accessoires. Door je van tevoren te verdiepen in de winkels die dit wel doen, weet je precies waar je heen moet als je in Rotterdam naar dat soort dingen op zoek bent. Je kunt zelfs een hele winkelroute voor jezelf uitstippelen voor als je in Rotterdam bent, zodat je alle winkels op je lijstje kunt bezoeken.

 

Houd rekening met drukte in het weekend

Net zoals in andere steden het geval is, kan het op de dagen zaterdag en zondag flink druk worden in Rotterdam. Wil je rustig kunnen winkelen, dan kun je het beste op maandag tot en met vrijdag naar de stad afreizen. Moet je op deze dagen werken en is doordeweeks winkelen hierdoor geen optie? Dan raden wij je aan om zo vroeg mogelijk naar Rotterdam te gaan, zodat je er bent als de winkels openen op zaterdag of zondag. Als de winkels openen, is het beduidend rustiger en kun je lekker rustig winkelen voor designer items.

 

 

Openingstijden winkels Rotterdam

Veel winkels openen vanaf dinsdagen tot en met zaterdagen, om 10 uur hun deuren, sommigen echter pas later. Op maandagen gaan veel winkels pas om 11 uur open, dus hou rekening met openingstijden. Deze kunnen per winkel verschillen en het is handig om het vooraf even uit te zoeken. In het weekend zijn de tijden weer anders, zo gaan op zondagen de winkels (waarschijnlijk overal) pas open om 12.00 uur.

 

Parkeer je auto veilig

Helaas komt het nog steeds veel voor dat auto's gestolen worden of opengebroken voor kostbare items bij het langdurig parkeren. Om te voorkomen dat je aan het einde van een shopping trip bij een opengebroken auto aankomt of dat je auto gestolen wordt, is het verstandig je auto veilig te parkeren in een bewaakte parkeergarage.

 

Waar parkeren?

Er zijn genoeg mogelijkheden voor parkeren in Rotterdam, maar lang niet alle parkeermogelijkheden zijn even veilig. Zet je jouw auto in een parkeergarage van Q-Park, dan weet je zeker dat je de auto veilig weg zet. Bijkomend voordeel: de tarieven van Q-Park zijn erg laag, zodat je geld kunt besparen op je parkeerkosten.

 

Tags: rotterdam, parkeren, winkelen, openingstijden, Q-park, shoppen

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: sannevermeulen.
Publicatie datum: 2016-10-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving