aanmeld knop
dot

SBM terrasverwarmers

logo-tekst.jpeg
De meeste horecaondernemers die terrasverwarmers aanschaffen om optimaal te profiteren van de buitenruimte bij hun restaurant, café of hotel, kiezen voor SBM terrasverwarmers. SBM terasverwarming is bij uitstek het populairst onder horecaondernemers in het hele land en dit is niet voor niets. Meer weten over deze terrasverwarmers? Lees dan meer over het merk SBM en de producten van dit merk in dit artikel.

De meeste horecaondernemers die terrasverwarmers aanschaffen om optimaal te profiteren van de buitenruimte bij hun restaurant, café of hotel, kiezen voor terrasverwarmers. SBM terasverwarming is bij uitstek het populairst onder horecaondernemers in het hele land en dit is niet voor niets. Meer weten over terrasverwarmers? Lees dan meer over terrasverwarming.

SBM: een korte introductie
SBM is een Frans bedrijf dat 70 jaar geleden opgericht werd. Het bedrijf is sinds de oprichting gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van verwarmingsoplossingen, zowel voor binnen als voor buiten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op bedrijven, maar particulieren kunnen ook producten aanschaffen van het gerenommeerde bedrijf. Een belangrijk onderdeel van het aanbod van SBM, betreft het assortiment met terrasverwarmers. Deze verwarmers worden voornamelijk aangeschaft door horecaondernemers, waaronder ondernemers met een eigen restaurant, café of hotel. 

De terrasverwarmers van SBM
De terrasverwarmers die SBM maakt, werken stuk voor stuk op gas. Door in een op gas werkende terrasverwarmer te investeren, profiteer je van enkele aantrekkelijke voordelen. Ten eerste werkt een terrasverwarmer optimaal op gas als energiebron, voor het beste en snelste resultaat na het inschakelen van de verwarming. Daarnaast gebruikt een terrasverwarming op gas weinig energie, zodat je als ondernemer kunt profiteren van de beste warmteresultaten zonder een torenhoge energierekening. Wil je terrasverwarming aanschaffen om langer van je terras te kunnen genieten, maar ben je bang voor een hoge energierekening? Dan zijn de op gas werkende terrasverwarmers van SBM zeker iets voor jou. 


SBM terrasverwarming

Bijkomend voordeel: de terrasverwarmers van SBM zijn van hoge kwaliteit en gaan vele jaren mee. Investeer je in deze verwarmers, dan weet je dat je vele jaren plezier hebt van jouw investering en niet op korte termijn een nieuwe verwarmer aan moet schaffen door slijtage of een defect.


Ideale terrasverwarmers voor buiten
Door een terrasverwarmer aan te schaffen, kun je de buitenruimte van je horecabedrijf optimaal benutten. Niet alleen in de zomer, maar ook in de koudere lente-, herfst- of zelfs wintermaanden.

 

Terras hele jaar geopend

In plaats van het terras alleen te openen op de warme dagen van het jaar, kunnen je gasten altijd op het terras plaatsnemen en genieten van de frisse buitenlucht. 

 

Verwarming voor overige buitenruimtes

Een terrasverwarmer kan meestal ook gebruikt worden voor de verwarming van andere buitenruimtes, zoals terrasjes aan huis of een voor verwarming geschikte binnenplaats, patio, en dergelijke. Vraag vooraf goed naar de mogelijkheden van elektrische straalkachels voor buiten.


Tags: terrasverwarmers, straalkachel tuin, buitenterras verwarmen, koud terras, horeca terrasverwarming

Ruim 10.000 bouwtekeningen om te bouwen wat je maar wilt

Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2016-10-20
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving