aanmeld knop
dot

Tips om blijvend zelfvertrouwen te krijgen.

Yoga.jpg
Geef je zelfvertrouwen een boost, maar hoe? Zelfvertrouwen, we hebben het allemaal, alleen de een heeft het meer als de ander. Hoe kan dat toch dat die ene persoon blaakt van zelfvertrouwen, zonder arrogant te zijn, terwijl de andere persoon er wel wat meer van kan gebruiken? Is het aangeboren? Is het persoonlijkheid? En is het iets dat je kunt veranderen? In dit artikel onthul ik je 4 simpele en goed werkende tips voor een leven met meer zelfvertrouwen zodat je meer geluk in je leven zult ervaren. En laten we eerlijk zijn, dat willen we toch allemaal? Als je behoefte hebt aan minder onzekere gevoelens en meer geloof in jezelf, dan is dit artikel voor jou geschreven.

Geef jezelf waardering

Is het zo simpel? Ja zo simpel kan het echt zijn! Sta eens een paar keer per dag stil bij wat je zo waardeert aan jezelf. Die leuke lach van je, die leuke grappen of je hulpvaardigheid. Zodra je dit doet en jezelf een schouderklopje geeft voel je je eigenwaarde al direct stijgen. Probeer het maar eens uit. Doe dit vanaf nu 3x per dag de rest van je leven. Het helpt.

 

Richt je op wat je blij en vrolijk maakt

Te vaak zitten we te denken aan dat wat we niet hebben of waar we tekort aan hebben. Weet dat dit de weg is naar ongeluk en meer ellende. Wat je aandacht geeft groeit, juist onbewust. Je kent vast wel het voorbeeld van die nieuwe auto die je wilt kopen. Als je je zinnen hebt gezet op die gave blauwe auto, dan zie je deze opeens overal rijden. Je geeft je onbewuste een signaal hier naar te kijken en dat is precies wat je ziet.

 

Focus op dingen die je blij maken

Gewoon een kwestie van focus. Richt je dus op hetgeen je blij en vrolijk maakt en je aandacht en energie gaat daar (onbewust ) naar toe. Je zult merken dat je gaat 'bewegen' naar hetgeen je blij maakt in plaats van de negatieve dingen.

 

Wees dankbaar

Helaas is ons brein goed in staat de negatieve dingen te zien. Daar ligt dus vaak de focus op, zie tip 1. Door dankbaar te zijn wat je wèl hebt verleg je de focus naar het positieve. En er is altijd wel iets om dankbaar voor te zijn! Wees dankbaar voor het krieken van de dag, de zon aan de hemel, die glimlach van het spelende kind of gewoon om het feit dat je weer een dag leeft die je kunt invullen zoals jij het wilt. Begin de dag bijvoorbeeld eens met dankbaar te zijn voor 3 dingen in je leven en zorg ervoor dat je dit gevoel door je hele lichaam voelt gaan. Ik kan je garanderen dat dit een geweldig begin is van je dag en dat deze ook een stuk relaxter zal verlopen.

 

Begin elke dag met iets leuks wat je energie geeft

Deze tip is zo simpel en mega effectief!

Te vaak zijn we alleen maar bezig met de dingen die moeten in plaats van de dingen die we leuk vinden. Alleen als we alles hebben gedaan wat moet, dan doen we aan het eind van de dag iets leuks. Geen wonder dat alles dan lastiger wordt! Draai dit eens om en begin de dag met iets wat je leuk vindt en wat je energie geeft, hoe klein ook. Je zult merken dat dit mega effectief is. Je dag begint anders, met meer positiviteit en dit veranderd de hele dag. En het geeft je zelfvertrouwen een vette boost. Winst dus.

 

Cursus zelfvertrouwen

Frank de Moei, professioneel trainer en coach, heeft een effectieve en praktische e-cursus ontwikkelt waarin hij een aantal geheimen onthult om je zelfvertrouwen blijvend te laten groeien. Je leert door het toepassen van eenvoudige en bewezen technieken je zelfvertrouwen een boost te geven. Weg met de twijfel en zelfkritiek. Je zult onder andere het volgende gaan ervaren:

  • meer zelfwaardering

  • stoppen met twijfelen

  • geloof in eigen kunnen

  • en veel meer...

En het mooiste is dat je gegarandeerd resultaat zult behalen als je de curus helemaal afmaakt. Volledig Risicovrij Uitproberen


Tags: zelfvertrouwen, onzekerheid, zelfkritiek, in je kracht staan, vrolijk, enthousiast, positief denken, positiviteit, stoppen met twijfelen
Artikel geschreven door: DavedeVries.
Publicatie datum: 2016-10-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving