aanmeld knop
dot

Tips voor meer geluk in je leven

liefde4.jpg
Geluk, goede relaties, veel energie, positiviteit en meer vrije tijd. Zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Uit onderzoek blijkt dat succesvolle mensen anders denken en daardoor andere keuzes maken. Zij zijn in staat om hun gedachten en emoties te sturen in plaats van dat ze zich er door laten leiden. Hierdoor maken ze andere keuzes. En deze keuzes bezorgen hen meer geluk.

Heb je altijd al willen weten hoe succesvolle mensen zoveel vreugde en geluk ervaren, of hoe het is om je elke dag blij en vrolijk te voelen, of hoe krijg je meer energie en hoe leer je meer te genieten van kleine en grote dingen in je leven?

 

Verander je interne stem

Hoeveel gedachten heb je per dag? Onze stemming wordt sterk beïnvloed door onze gedachten. Wie negatief denkt, zal daarom meestal ook minder gelukkig zijn. Elk mens heeft circa 60.000 gedachten per dag. Onmogelijk om deze te gaan sturen of controleren. Dat gaat je nooit lukken. En dat hoef je ook zeker niet te proberen.

 

Negatieve gedachten proberen te bannen

Wat je moet doen is allerlei negatieve gedachten uit je hoofd zien te bannen.

Probeer eens de toon van een negatieve gedachte te veranderen. Ik zal je een voorbeeld geven. Een gedachte zoals bijvoorbeeld: ik ben niet goed genoeg. Hoe zeg je dit tegen jezelf? Ik wil wedden dat je dit tegen jezelf zegt op een negatieve toon. Doe er nog een schepje bovenop en laat die gedachte harder klinken in je hoofd. Het wordt erger, of niet? Zeg nu eens hetzelfde tegen jezelf maar dan op de meest sexy manier die je kunt bedenken. Maak het belachelijk. Doe dit elke dag en je negatieve gedachten zullen waarschijnlijk verdwijnen.

 

Vul je hoofd met inspirerende dingen

Nu je je negatieve gedachten hebt getemd krijg je in je hoofd veel meer ruimte voor andere dingen. Als je slim bezig wilt zijn dan ga je je hoofd vullen met dingen waar je blij en vrolijk van wordt. En dat betekent dat je op zoek moet gaan naar inspirerende dingen.

 

Mooie muziek en geen tv

Luister bijvoorbeeld naar muziek die je mooi vindt, of kijk inspirerende video’s op YouTube, lees boeken die je leuk vind, zolang je er maar blij van wordt en geïnspireerd door raakt. Of probeer eens een weekje geen televisie te kijken. Moet jij eens opletten hoe erg je hier van opknapt. Geen nieuws, geen negativiteit of andere meuk die je gedachten vervuilen.

 

Door je hoofd bloot te stellen aan alleen de dingen die jij belangrijk en inspirerend vindt, ga jij datgene de aandacht geven en trek je ook andere dingen aan. En hierdoor maak je weer andere keuzes.

 

Om daadwerkelijk je negatieve mindset te veranderen is het dus wel noodzakelijk dat je er echt iets voor over hebt om het te veranderen.

 

Stop met het voeden van je angsten

Dit is bijvoorbeeld best een lastige. We zijn allemaal bang. Bang om te falen, bang wat andere mensen van ons vinden, bang om te spreken in het openbaar. Of het ergste, bang voor het bang zijn.

 

Wil je meer geluk en vreugde in je leven gaan ervaren dan zul je moeten stoppen met het voeden van deze angsten. Wil je verder in je leven komen dan zul je deze angsten onder ogen moeten komen en er dwars door heen gaan. Maar dat is super eng. Natuurlijk is dat eng. Maar het is de enige weg om verder te komen. Was Columbus bang toen ie vertrok met onbekende bestemming? Ja natuurlijk, maar hij ging toch.

 

Als je een bepaalde angst heb voor iets heb je daar een beeld bij. Onbewust maak je dit in je gedachten erg groot. Het is levendig, groot, het beweegt. Verander dat beeld is, maak het klein, zet het aan de horizon, maak het zwart wit en zet het stil. Voel je nu dat de angst minder heftig is? Speel ermee en je zult minder angst ervaren.

 

Frank de Moei is expert op het gebied van positiviteit en heeft jarenlang onderzoek gedaan naar succesvolle mensen. Hij heeft een zeer inspirerende e-cursus ontwikkelt voor mensen die meer geluk en succes in hun leven willen. Het is opgezet op basis van dat wat werkt in de praktijk. Je komt erachter waar het omdraait en hoe je dit eenvoudig en snel kunt realiseren.

100% RISICOVRIJ uitproberen inclusief gratis bonus!


Tags: geluk, meer geluk, positiviteit, meer vreugde, vreugde, meer energie, meer genieten, meer vrije tijd, betere keuzes, minder stress, meer ontspanning, meer genieten, genieten
Artikel geschreven door: DavedeVries.
Publicatie datum: 2016-10-27
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving