aanmeld knop
dot

Bataviastad. Outletstores informatie

make-up.jpg
Bataviastad is een begrip geworden voor iedereen die van Outletstores houdt en van betaalbare merkkleding. In Bataviastad bij Lelystad, is het dan ook heerlijk goedkoop merkkleding winkelen, elke dag opnieuw. Nieuwe merkkleding nodig? Op naar Bataviastad voor een heerlijk dagje luxe shoppen.

Bataviastad? Dat is heerlijk winkelen bij Lelystad, in Outletstores, voor lekkere betaalbare prijzen. Niet iedereen heeft al eens van Bataviastad gehoord, maar het begrip Outletstores is de meesten wel bekend. Bataviastad is een heel gebied vol Outletstores. U kunt er dagelijks terecht om lekker goedkoop merkkleding te kopen.

 

Bataviastad Lelystad, Outlet Village

Bataviastad Lelystad is een zogenaamd OutletVillage. U kunt er shoppen voor nationale en internationale merken van kleding, schoenen, tassen, sportkleding, kinderkleding, outdoorwear. Bataviastad bevindt zich in de hoofdstad van Flevoland, Lelystad. De Outlet Village is gelokaliseerd op de plaats waar ooit het beroemde schip de Batavia lag.

 

Bataviastad is met nadruk geschikt voor mensen die dol zijn op modeartikelen. OutletVillage is ook geschikt voor minder validen. Het is allemaal minder geschikt voor:

  • mensen die niet van shoppen houden
  • mensen die niets om mode of grote merken geven
  • kleine kinderen, zij vervelen zich mogelijk snel

 

Winkelen in Bataviastad

Winkelen in Bataviastad is voor velen echt een leuke belevenis. Omdat het om outlet artikelen gaat vind u er nieuwe merkkleding, bijvoorbeeld van het vorige seizoen of partijen die overbleven bij winkels die alweer nieuwe collecties binnenkregen. Het gaat hier zeker om nieuwe moderne merkkleding. U kunt er terecht voor vrijwel alle beroemde merken. Ook is Bataviastad gezellig om te lunchen of te dineren, en in de buurt zijn ook enkele musea te bezoeken.

 

Openingstijden en bijzonderheden

  • Bataviastad is dagelijks geopend van 10.00 uur tot
  • Gesloten op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag
  • Honden zijn niet toegestaan
  • In OutletVillage zijn 8 eetgelegenheden waar u kunt lunchen of dineren
  • Wilt u overnachten? Hotels vindt u in de nabije omgeving, niet in Bataviastad zelf

 

Bereikbaarheid

Bataviastad is prima te bereiken met zowel auto, openbaar vervoer of over het water, met een boot, via de aanlegsteigers Markermeer.

 

Extra kosten

Parkeergeld als u met de auto komt.

 


Tags: Bataviastad, Lelystad, Outletstores, Outletvillage, outlet village, Bataviasta, openingstijden
Artikel geschreven door: Meander.
Publicatie datum: 2012-06-05
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving