aanmeld knop
dot

Het voordeel van een website voor een onderneming

Internet.jpg
Als ondernemer wil je graag een eigen (verkoop)site hebben en zeker in een tijd waarin internet steeds belangrijker wordt. In de nabije toekomst zal dit waarschijnlijk nog niet veranderen. Het is belangrijk dat je bedrijf online te vinden is. Een groot deel van onze aankopen doet de Nederlander inmiddels via het internet en dit komt niet alleen door tijdgebrek in de huidige maatschappij. Online shoppen is ook gewoon leuk.
ComputerComputer

De mogelijkheden van systemen
Wanneer je Google gebruikt om te zoeken naar het voor jou geschikte Content Management Systeem, zal je waarschijnlijk al snel gek worden van de talloze mogelijkheden. Voor jouw begrippen, een Content Management Systeem (CMS) is het systeem om een site te bouwen en te beheren. Een van de bekendste is bijvoorbeeld Wordpress en deze CMS is dan ook zeker aan te raden om te gebruiken.

 

Wat levert een site je op?
In de overweging om een site te bouwen en te beheren, zijn er een aantal zaken die aan de orde komen en waarin je een moeilijke keuze moet maken. Zo is het in eerste instantie al belangrijk om te overwegen of dit echt is wat je wilt. Levert jou een site meer op, dan dat het jou kost? Jazeker, als je kiest voor een niet al te dure CMS en je het werk niet uitbesteedt aan dure freelancers.

 

Kosten laag houden

Op het moment dat je de juiste keuzes maakt, waarin je de kosten zo laag mogelijk houdt, kunnen de volgende voordelen erg positief zijn naast de opbrengst die je zal terugzien in geld:

  • boven aan in Google (snel vindbaar)
  • verbintenis aan Facebook, goede reclame
  • nieuwe klanten die je anders niet bereikt

Kan je dit zelf bewerkstelligen?
Niemand verwacht van jou dat je een expert bent of wordt op dit gebied maar uitbesteden van dit werk kan je heel veel geld kosten.

 

Zelf een website bouwen

Er zijn ook nog andere uitstekend werkende methodes om niet veel geld kwijt te raken aan een freelancer of veel tijd kwijt te raken om het zelf uit te zoeken. Zelf een website bouwen is voor iedereen weggelegd, als je een goede handleiding hebt.

 

Belangrijk voor je bedrijf

Of je nou ZZP bent of je hebt een kantoortje, een website is eigenlijk altijd een 'must' om klanten te vinden. Echter welke keuze je ook maakt, een site is en blijft een waardevolle toevoeging voor je bedrijf. Mis de kans niet om nieuwe potentiële klanten binnen te halen. 


Tags: website bouwen, website maken, winst onderneming website, reclame, marketing onderneming
ComputerComputerArtikel geschreven door: faabeautiful.
Publicatie datum: 2016-11-02
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving