aanmeld knop
dot

Een vrouw aanspreken op straat

logo-tekst.jpeg
Het volgende scenario komt je vast bekend voor. Je loopt op straat en ziet daar een stoot van een vrouw voorbij komen. Je wilt haar het liefst aanspreken, maar je bent op zoek naar de juiste opening. Iedere openingszin die in je opkomt wordt ongeschikt bevonden. Terwijl je aan het zoeken was naar de juiste openingszin is ze al uit het zicht verdwenen. Achteraf baal je als een stekker.

Er is geen perfecte openingszin

Wat belangrijk is om te weten in dit soort gevallen, is dat er geen enkele perfecte openingszin bestaat in dit soort situaties. Het zou ook stom zijn als dit wel het geval was. Een magische zin die je op elke vrouw kon afvuren, waarna ze zich meteen aan je zou overgeven. Zoals bij iedere interactie is het ook bij het aanspreken van vrouwen belangrijk dat je haar luchtig benadert. Het beste is om een gesprekje aan te knopen, en die openingszinnen achterwege te laten.

 

Hoe spreek je een vrouw aan op straat?

Wat je wel kunt doen in plaats van het zoeken naar een magische openingszin, is haar op een luchtige manier benaderen:

  • Benader haar van voren op zo'n manier dat je haar niet de stuipen op het lijf jaagt
  • Groet haar met een 'hoi' of 'hallo'.
  • Vertel haar waarom je haar aanspreekt (leuke uitstraling, leuke tas, oorbellen)
  • Stel jezelf even voor. Bijvoorbeeld: 'Ik ben Vincent' en geef haar een hand.

Nu zit je dus in een gesprek met deze vrouw. Probeer er achter te komen wie zij is en vertel af en toe iets over jezelf. Probeer er een beetje achter te komen of zij een vrouw is die bij jou zou passen. Hoe reageert ze op je? Denk je dat je haar na een paar minuten mee kunt vragen naar het dichtstbijzijnde terras? Zo ja, doe dat dan ook!

 

Het gaat er dus om dat je haar op een natuurlijke manier aanspreekt en ook op een natuurlijke manier mee vraagt naar het terras. Misschien maak jij tijdens het gesprek wel het besluit dat het niets gaat worden tussen jullie. Even goede vrienden, maar dan neem je het beste afscheid.

 

Vrouwen aanspreken tijdens het uitgaan

Je kunt ook vrouwen aanspreken tijdens het uitgaan. Houd daarbij wel rekening met het feit dat vrouwen weten dat mensen uitgaan om te versieren. Daardoor zal ze tijdens het uitgaan meer op haar hoede zijn of wat meer afstandelijk reageren op je.


Tags: vrouwen aanspreken, openingszin, straat, uitgaan
Artikel geschreven door: Raymond.
Publicatie datum: 2012-09-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving