aanmeld knop
dot

Gespierd lichaam, sixpack, bodybuilden. Zo lukt het

1272846_dumb-bell.jpg
Veel mannen willen een gespierd bovenlichaam trainen. De sixpack, de biceps en gewoon de uitstraling van kracht en mannelijkheid is in veel kringen gewoon een must. Tengere mannen zonder biceps, of dikke jongens zonder spieren worden door menigeen als minder aantrekkelijk gezien. Smaken verschillen maar hoe krijg je dat felbegeerde prachtige lichaam? Voor veel mannen blijkt het ondanks sporten nog een hele toer.

Ook al ga je elke dag naar de sportschool, en ook al eet en drink je braaf de geschikte voeding om een mooi gespierd lichaam te trainen, toch lukt het menigeen niet om een gespierde god te worden. Hoe komt dat? Waarom krijgt niet elke krachttrainer het lichaam van zijn dromen? Sterker nog: de meeste krachttrainers sporten zich een ongeluk maak het lichaam van hun dromen krijgen ze blijkbaar nooit. Herken jij jezelf hierin? Duurt het jou ook allemaal te lang? Wil je weten wat je verkeerd doet? 

 

Hoe krijg je hard geblokte buikspieren?

Hard geblokte buikspieren zijn buikspieren waar je niet omheen kunt. De bekende sixpack, die elke man wel zou willen hebben. Toch zijn er heel veel jongens die naar de sportschool gaan, heel veel trainen maar die het toch niet lukt om schitterende gespierde buikspieren te krijgen. Volgens voedingsexpert en trainer Glenn Goossens komt dit omdat mannen niet weten hoe ze trainen moeten. Ook aan de voeding om spieren te kweken mankeert nogal wat. Expert Goossens legt uit dat zelfs de meeste mannen die keihard trainen om een gespierd lichaam te krijgen, nooit het gewenste resultaat zullen bereiken omdat ze het niet goed aanpakken. Hoe het dan wel moet legt hij haarfijn uit via zijn website.

 

Hoe krijg je een gespierd lichaam?

De meeste mannen willen graag een gespierd lichaam. Spieren zijn een kenmerk van mannelijkheid, kracht en gezondheid. Of je nou oud bent of jong, een gespierd lichaam staat eigenlijk volgens de meeste mensen altijd mooier dan een slap ingezakt lijf met een buikje. Natuurlijk zijn er ook genoeg mensen die niks om spierbundels geven, die een slap lichaam met dunne beentjes prima vinden, omdat de werkelijke waarde van een persoon in zijn persoonlijkheid zit. Dat is zeker waar. Maar het oog wil ook wat. Vrouwen vinden over het algemeen een slanke, gespierde man aantrekkelijker dan een dikke slapjanus. Andersom vinden mannen een goed gevormde slanke vrouw meestal ook aantrekkelijker dan een vrouw met veel overgewicht en een slechte conditie. Als je als man besluit dat je je onontwikkelde lichaam moe bent, en je wilt absoluut een gespierd lichaam met gespierde benen, biceps, spierbundels ene en sixpack, dan zal je naar de sportschool moeten. Je zal er zeker voor moeten zweten, maar als je resultaat begint te zien kan dit een enorme stimulans zijn om door te zetten.

 

Voeding

Voeding is absoluut heel belangrijk als je de spieren in je lichaam wilt trainen. Lees alles over de geschikte aanpak om een goddelijk gespierd lichaam te krijgen, bij de website van personal trainer en voedingsexpert Glenn Goossens. Het bevat een schat aan waardevolle informatie om je keihard te trainen.


Tags: spieren trainen, goddelijke spieren krijgen, sixpack trainen, gespierd lichaam, voeding, buikspieren
Artikel geschreven door: DickBos.
Publicatie datum: 2016-11-20
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving