aanmeld knop
dot

Veilige klamboes

Duurzaamheid.jpg
Als je op reis gaat naar de tropen, het hoge Noorden of gewoon thuis blijft, een onbezorgde nachtrust is erg belangrijk. Niets is zo vervelend om de hele nacht wakker te liggen door irritante muggen en jeukende bultjes. Oplossing: de klamboe.

Een klamboe beschermt je ook tegen luizenbeten, bedwantsen en vlooien. Goed slapen is belangrijk voor de gezondheid en sfeer op vakantie. Met de topkwaliteit klamboes van tegenwoordig heb je de keuze uit geïmpregneerde modellen, midges-proof muskietennetten en ongeïmpregneerde muggennetten. Zo bent u verzekerd van een goede en prettige nachtrust.

 

Een klamboe beschermt tegen malaria

In sommige tropische landen is een geïmpregneerde klamboe of muggennet van levensbelang om jezelf, partner en kinderen goed te beschermen tegen malariamuggen. Deze kleine muggen zijn ’s nachts actief en de prik voel je nauwelijks. Een geïmpregneerde klamboe voorkomt dat malariamuggen parasieten in je bloed spuiten. Voorkom daarom dat een mug bij je in de buurt komt en hang voor zonsondergang een geïmpregneerde klamboe boven je bed.

 

Baby-klamboes

Ook voor de allerkleinsten bestaan speciale baby-klamboes. Overdag kun je je in de tropen beschermen tegen muggen door je in te smeren met een anti-muggenmiddel als DEET ® van Travelsafe ® of Care Plus ®. Zo maken muggen die Zika of knokkelkoorts overbrengen veel minder kans.

 

Lekker slapen onder het Noorderlicht

Ga je met de motor naar de Noordkaap, fietsen in Zweden of gaat je een wandeltocht over de West Highland Way in Schotland maken? Dan is de kans zeer groot dat je na een regenbui, overstelpt wordt met midges. Dit zijn zeer kleine mugjes, die in enorme zwermen de lichaamswarmte van dier en mens opzoeken. Er zijn daarom speciale midges-proof hoofdnetten en klamboes van Care Plus ® in de collectie van o.a. Zwerfkei. Deze beschermen door de kleine gaatjes in het gaas uitstekend tegen deze kleine mugjes.

 

Klamboes van topmerken bij Zwerfkei

Bij de grote online collectie klamboes van Zwerfkei Outdoor en Travel Center, heb je de keuze uit geïmpregneerde klamboes voor de tropen, midges-proof muskietennetten voor Scandinavië en ongeïmpregneerde muggennetten voor thuis. Wil je graag persoonlijk advies over de beste klamboe voor de vakantie? Neem dan contact op met kenners.  Al sinds 1984 is Zwerfkei bijvoorbeeld een specialist op het gebied van buitensport en verre reizen. Bezoek de inspirerende winkel in Woerden of kijk op de website voor de beste en meest veilige klamboe’s.


Tags: klamboe, Zika, klamboes, malariamuggen, bescherming
Artikel geschreven door: niels78.
Publicatie datum: 2017-01-04
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving