aanmeld knop
dot

Kan je geld verdienen met Gorilla Geheimen?

euro.jpg
Producten die je leren geld te verdienen zijn er in verschillende soorten en maten, de ene naam is nog uitbundiger dan de andere. Zo lijkt het ook te zijn met Geld Gorilla Geheimen. Als we het product moeten geloven is het alles wat je wil in een internet marketing cursus, maar is het nou echt zo vernieuwend? Is het geen uitgekauwde rotzooi die weer voor de zoveelste keer onder een andere naam verkocht wordt? We hebben maar even een onderzoekje gestart voor deze review en we hebben zo onze bedenkingen bij Geld Gorilla Geheim.


De verkoper(s)
De verkopers van Geld Gorilla Geheim zijn twee personen, genaamd Frank Sanders en Alex Hartman. Als we een zoektocht naar Frank Sanders starten, vinden we niets dat een Frank Sanders in relatie met Geld Gorilla Geheimen en een echt persoon kan brengen. Een dood spoor dus en onze linker wenkbrauw blijft in een aparte positie hoger dan onze rechter wenkbrauw staan. Op naar de volgende: Alex Hartman. Als we Alex Hartman opzoeken vinden we een post van hem over DDOS preventie op Frank Watching. Als we echter verder spitten komen we terecht bij een internet uitgever. Deze partij zet producten in de markt die vooral digitaal van aard zijn. Over het algemeen besteden ze veel aandacht aan de producten die ze online zetten en ze zijn goed in wat ze doen.

 

Wat claimt de verkoper?
De verkopers doen, hoe kan het ook anders in de geld verdien markt, een behoorlijk aantal uitspraken waarbij voor veel mensen de dollartekens in de ogen springen. In onze ogen komt echter ongeloof tevoorschijn. Er worden behoorlijke bedragen genoemd, die voor echte goudzoekers waarschijnlijk niet haalbaar zijn. Echte goudzoekers, zijn namelijk op zoek naar een snelle methode om veel geld te verdienen. Hoewel Alex en Frank deze bedragen wel voorhouden op hun salespage, is dat alleen mogelijk als je er echt voor gaat en hard voor werkt. Door alleen de cursus te doen ben je er niet. De bedragen zijn haalbaar, maar waarschijnlijk niet in de eerste drie maanden. Of je moet natuurlijk zelf een leuke draai geven aan de technieken die uitgelegd wordt, waardoor je zelf één van de weinigen bent die de methode uitvoert.

 

Wat krijg je?
Na aanschaf van Geld Gorilla Geheim krijg je toegang tot een ledensite die bestaat uit 4 standaard modules en een extra bonusmodule:

  • Module 1: Obstakels voor succes. In deze video’s worden veel obstakels besproken die jou in de weg staan om geld via het internet te vinden. Denk hierbij aan motivatie truuks en dat soort tips. Het is een beetje het mentale gedeelte van de cursus en deze module moet je helpen om tot het einde vol te houden en uiteindelijk succes te behalen. Dit heb je ook wel nodig, aangezien je bij deze methode wel vol moet houden.
  • Module 2: In deze module worden een aantal verschillende manieren van geld verdienen via het internet besproken. Denk bijvoorbeeld aan korte introducties over affiliate marketing, Adsense, een eigen dienst of product en advertentieruimte verkopen. Uiteraard wordt van elke methode verteld waarom je juist wel of juist niet voor deze methode moet kiezen. (affiliate wint altijd :P).
  • Module 3: In deze module worden een aantal manieren besproken om traffic te genereren, of het nou naar je eigen website is of naar je affiliate link. Van fantastische schokkende leugens of geheimen verspreiden over bekende artiesten (zoals Justin Biebert), tot artikelen schrijven en ze zo smeuïg mogelijk maken, zodat iedereen ze moet en zal lezen ;). Een beetje black-hat (welke de meeste risico’s en geld opleveren) en de gewone veiligen manieren zijn vertegenwoordigd.
  • Module 4: Deze module behandelt het hoe en waarom mensen overgaan tot de verkoop. Hoe kan jij ervoor zorgen dat je mensen over de streep trekt om het product te kopen? Zie het een beetje als het psychologische aspect van internet marketing, maar dan vooral voor de klanten kant waar het geld vandaan komt.

Bonussen

  • Bonus 1: De eerste bonus is een module die ingaat op het kiezen van affiliate producten. Welke affiliate netwerken zijn er en waarom het verstandig is sommige producten wel of juist niet te kiezen om te verkopen.
  • Mega Bonus:Deze bonus laat je zien hoe je je eigen WordPress blog op kan zetten. Speciaal voor jouw doeleinden. De video’s in de modules leggen alles duidelijk uit. Soms zelfs iets te duidelijk waardoor ze wat lastig zin om vol te houden. Een kop koffie doet dan wonderen ;). De cursus bevat een aantal handige tips waarmee je snel op weg kunt. Sommige tips ken je misschien al, maar door creatieef om te gaan met bepaalde methodes kun je zelf iets behoorlijk succesvols maken.

Wat vinden klanten?
We vinden veel lovende reviews die eigenlijk niet echt zeggen waar het op slaat. Het product is geweldig en geven daarna een opsomming van de modules. De conclusie is al even nietszeggend als de introductie van de reviews en de toegevoegde waardes van de reviews. (Hoewel er steeds meer copycats bijkomen) Als we reviews van echte klanten zoeken, vinden we er weinig. Vooral op de bekende fora vinden we een paar reacties als “niet vernieuwend”, “Weinig toegevoegde waarde” om over de prijs nog maar te zwijgen. Toch vinden we dat dit overtrokken is na het bekijken van de cursus. We zien veel klachten bij geld verdien producten van de zogenaamde lurkers. Deze personen nemen de informatie op en doen er vervolgens niets mee. De methode Geld Gorilla Geheimen vereist echter wel dat je er tijd en moeite in steekt.

 

Wat is de prijs per maand?
De prijs voor de kale cursus is €47,- euro. Dat valt op zich mee voor een cursus, als het éénmalig geweest was. Het is echter een maandelijks bedrag dat je neer moet leggen voor deze cursus. Dat is een beetje aan de hoge kant. Bij andere producten van dezelfde uitgever zien we een startbedrag rond deze prijs en vervolgens een maandbedrag dat lager ligt. Dat is meer op zijn plaats, al is het maar omdat we het gewend zijn van dit bedrijf. Hoe dan ook verwachten we dat je 50 euro per maand binnen 3 maanden makkelijk moet halen. Tijd en energie zijn de sleutelwoorden en voor niets gaat de zon op. Je kunt er natuurlijk zelf voor kiezen of je dit maandabonnement (met de titel Winst maximalisator) aan wil schaffen als upsell.

 

Eindoordeel
Geld Gorilla Geheimen doet als je de naam hoort wat goedkoop overkomen. Toch heeft de cursus waarde. Alles wordt duideljk uitgelegd (soms iets te duidelijk) en bevat daadwerkelijk nuttige tips. Voor beginners is het een leuke start en voor gevorderden heb je er misschien ook wel wat aan. Hoe dan ook moet je er wel tijd en moeite in steken. Voor niets gaat de zon op en hoewel de bedragen die genoemd worden redelijk hoog zijn, zijn ze daadwerkelijk haalbaar met werk en moeite. Zo ishet eigenlijk met alle geld verdien producten die we op PayPro zien. Er zijn een groot aantal mensen die dit als oplichting zien, maar daar hebben we mindere cursussen van gezien die gedoemd zijn om te mislukken. De uitgever heeft tot nu toe niet teleurgesteld met de producten die ze maken en ook de 60 dagen niet goed geld terug garantie geeft ons in ieder geval een goed gevoel. Lees echter goed de voorwaarden van opzegging, voordat je met Geld Gorilla begint.

 


Tags: Geld gorilla, snel geld verdienen, affiliate leren, adsense kennen, online bedrijf
Artikel geschreven door: Theessie.
Publicatie datum: 2017-01-22
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving