aanmeld knop
dot

Welke soorten oordoppen zijn er beschikbaar?

artsen.jpg
Wilt u graag weten uit welke soorten oordoppen u allemaal kunt kiezen? Bekijk dan dit uitvoerige artikel voer diverse soorten oordoppen. Van proppen, wasbolletjes en siliconen plugs tot de nieuwste variant van Alpine, de partyplugs. Bekijk nu het artikel met uitvoerige informatie over de oordoppen van Alpine.

Oordoppen zijn er in verschillende soorten en maten. Waarschijnlijk versta je onder oordoppen de eenvoudige oordopjes die je in de vorm van proppen in je oren stopt. Echter zijn er diverse vormen van oordoppen beschikbaar. In dit artikel geef ik jullie een duidelijke uitleg welke diverse soorten oordoppen allemaal beschikbaar zijn en welke geschikt zijn voor specifieke situaties.

 

De proppen

De proppen zie je voornamelijk bij vestigingen waar veel geluid is en waar je eenvoudig en snel even een paar oordoppen kunt pakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan datacentra, fabrieken of op de bouw. Het voordeel van de proppen is dat deze eenvoudig aan te brengen zijn, echter kunnen de proppen wel eens irriteren. Een groot voordeel van de proppen is echter dat de oordoppen wel heel goedkoop zijn.

 

De wasbolletjes

Wasbolletjes zijn net zoals de proppen geschikt voor eenmalig gebruik. Je kunt wasbolletjes eenvoudig aanbrengen en sluiten je gehele gehoor af, waardoor je nog weinig van de buitenwereld verneemt. De wasbolletjes zijn net zoals de proppen zeer goedkoop en enkel geschikt voor eenmalig gebruik.

 

De siliconen plugs

Siliconen plugs zie je niet al te vaak tijdens feesten of andere gelegenheden. De plugs voorkomen de irritatie die je wel hebt bij proppen echter vult het siliconenvlak een groot gedeelte van je gehoor. Het bedekt de gehoorgang echter mag je ze niet in het oor steken. Ook de siliconen plugs kun je na gebruik weggooien.

 

Alpine partyplugs

Oordoppen van Alpine zijn een stuk duurder echter worden deze volledig op basis van je eigen gehoorbuis ontwikkeld. Deze plugs zijn duurder, echter kun je de earplugs veel vaker gebruiken dan normale oordopjes. Kwalitatieve oordoppen die voor een uitstekende bescherming zorgen. Dankzij innovatie past de filter in de oordoppen zich aan, aan het geluidsniveau. 


Tags: oordoppen, alpine, proppen, oordopjes, Alpine partyplugs, siliconen plugs, oorplug
Artikel geschreven door: nielsniels12.
Publicatie datum: 2017-02-03
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving