aanmeld knop
dot

Vind de juiste displaykoelkast

logo-tekst.jpeg
Bent u op zoek naar een betrouwbare displaykoelkast, maar wilt u eerst informatie inwinnen over de soorten displaykoelkasten? Informatie over verschillende soorten displaykoelkasten en diverse merken en mogelijkheden om uw koelkasten te onderhouden zijn noodzakelijk.
ComputerComputer

Wat is een display-koelkast?

Een koelkast met een glazen deur wordt ook wel een display-koelkast genoemd. Display-koelkasten worden gebruikt in horecabedrijven, bijvoorbeeld achter de bar, om dranken zichtbaar te presenteren.

 

Glasdeur-koelkasten, energiebesparend

Ook in diverse horecakeukens vinden glasdeur-koelkasten hun toepassing, omdat het als erg prettig wordt ervaren dat vanaf buiten de inhoud van de koelkast bekeken kan worden. Dat voorkomt dat de koelkasten veelvuldig onnodig geopend en gesloten worden. Daarmee zijn display-koelkasten energiebesparend in menig professionele keuken.

 

Ook onder particulieren zijn koelkasten met een glazen deur populair. In menig huishouden is de displaykoelkast een ware blikvanger in de keuken.

 

Kies de juiste display koeler

Om te weten welke displaykoelkast geschikt is voor u wordt veelal gekeken naar de uitstraling, het model en de inhoud van de koelkast. De uitstraling spreekt natuurlijk voor zich: wanneer de koelkast geplaatst wordt op een zichtbare locatie, bijvoorbeeld in de keuken bij u thuis of in het publieksdeel van uw horecazaak, is de uitstraling belangrijk. U zult bijvoorbeeld de kleur en afwerking van de koelkast wellicht mee laten wegen in uw keuze.

 

Lichtbak display

Sommige koelkasten zijn voorzien van een lichtbak aan de bovenzijde die u kunt voorzien van een reclame of tekst. Daarmee wordt de display koelkast een ware blikvanger.

 

Model en inhoud

Wanneer we kijken naar het model en de inhoud van de koelkast is het van belang te weten wáár u de koelkast wilt gebruiken en hoe groot deze moet zijn. Er zijn koelkasten leverbaar in alle soorten en maten, van kleine minikoelkasten (bijvoorbeeld als minibar!) tot grote staande koelkasten met een inhoud van wel 300 tot 350 liter, en alles daartussen. Bent u op zoek naar displaykoelingen voor uw bar, dan kiest u voor een speciale barkoeler met glazen deur. Deze zijn leverbaar als enkeldeurs-koelkast, maar ook met 2 of 3 deuren naast elkaar of met schuifdeuren.

Sommige displaykoelkasten hebben een roestvrijstalen behuizing. Daardoor zijn ze gemakkelijk schoon te houden en erg hygiënisch in gebruik.

 

Display koelers van A-merken

Display koelingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen van de merken:

  • Exquisit
  • Polar
  • Gastro

Alle drie zijn professionele merken geschikt voor elk horecabedrijf. Onze klanten hebben met deze koelkasten bijzonder goede ervaringen. Wij merken maar zelden problemen op met deze koelkasten. Samenvattend zijn dat redenen waarom deze display koelkasten zeer populair zijn.

 

Inclusief service en onderhoud

Bestelt u uw display koelkast bij RB Cool Plus, dan heeft de webshop nog een extra voordeel in petto. De groothandel in horeca-apparatuur beschikt namelijk over een eigen serviceteam in koeltechniek. Zij kunnen voor u desgewenst ook service en onderhoud verzorgen aan professionele horecakoelingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Tags: displaykoelkasten, koelkast horeca, Exquisit koeler, ijskast, POlar ijskat, Gastor koelkast
GamesGamesArtikel geschreven door: nielsniels12.
Publicatie datum: 2017-02-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving