aanmeld knop
dot

Hoe verkoop je auto voor de hoogste prijs?

auto oud.jpg
Een auto verkopen is met de autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen kinderspel geworden. Je kunt namelijk binnen 24 uur je auto verkopen voor de beste prijs. In het kort wordt je voertuig in een gesloten veiling geplaatst waar alleen RDW erkende autobedrijven deel vanuit maken. Hierbij krijgen zij 24 uur de tijd om een bod uit te brengen. Het hoogste bod wordt naar je toegestuurd zodra de veiling sluit.
GamesGames

Voor het geboden bod kun je de auto meteen verkopen. Het bod is gratis en vrijblijvend. Het kost je niets en verplicht je tot niets. 

 

Het beste bod

De veiling duurt niet zonder reden slechts 24 uur. Er wordt namelijk vaker, sneller en hoger geboden wanneer de veiling kortlopend is. Een bijkomend voordeel is dat de potentiële verkoper ook niet lang hoeft te wachten op het hoogste bod.

 

Vrijblijvend bod

Het bod is geheel vrijblijvend en bovendien gratis. Je hoeft voor de veiling dus niets te betalen en daarbij ben je ook niet verplicht om je auto te verkopen. Het zou natuurlijk kunnen dat het bod lager is dan je had verwacht. Dan is het logisch dat je de auto niet verkoopt. Vind je het bod wel aantrekkelijk, dan kun je beslissen om de auto daarvoor te verkopen. Door het bod te accepteren is de bieder verplicht om de auto te kopen voor het geplaatste bod. Dat betekent dat je dus vooraf precies weet wat je voor de auto terug krijgt.

 

Een veilige manier van verkopen

Je auto verkopen via de autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen is bijzonder veilig. Op de eerste plaats verkoop je de auto aan een RDW erkend autobedrijf en niet aan een particulier. Zo ben je zeker van de verkoop aan een betrouwbare partij. Je krijgt dus geen ongure types aan de deur. Het afgesproken bod krijg je direct uitgekeerd en de auto wordt vervolgens overgeschreven op naam van het bedrijf. Aangezien alle autobedrijven RDW erkend zijn, mogen zij ook ter plaatse een vrijwaringsbewijs opmaken.

 

Meer voor je auto terug

Uit onderzoek is gebleken dat je in 75% van de gevallen meer voor je auto terug krijgt bij een autoveiling dan bij het inruilen van je auto. Vaak gaat het om vele honderden tot enkele duizenden euro’s voordeel. Hier kun je veel leuke dingen mee doen! Bovendien kun je vaak een auto goedkoper kopen wanneer je niets inruilt.

 

Schades en gebreken ook geen probleem

Zit er een kras, deuk of andere schade aan de auto, of heb je een technisch mankement van motorstoring tot motorschade? Bij de autoveiling is dat geen enkel probleem. Je kunt namelijk altijd je auto verkopen voor een goede prijs, wat er eventueel ook aan mankeert. De aangesloten autobedrijven zijn zeer gevarieerd. Hierdoor zijn er altijd meerdere potentiële kopers die brood in jouw auto zien.

 

Gratis en vrijblijvend uitproberen?

De autoveiling van Gratis Mijn Auto Verkopen kun je gratis en vrijblijvend uitproberen. Het enige wat je te verliezen hebt is een paar minuten tijd. Aanmelden is namelijk heel simpel. Door het kenteken van het voertuig in te vullen worden alle basisgegevens namelijk automatisch opgehaald. Vervolgens beantwoord je enkele vragen en klaar is kees. De auto staat in de veiling, jij krijgt daar een melding van in je email, en het bieden kan beginnen. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod aan je bekend gemaakt. Dan is de beslissing aan jou of je verkoopt of niet.


Tags: RDW erkend autobedrijf, autoveiling, auto verkopen, auto veilen, auto kopen
Artikel geschreven door: merweb.
Publicatie datum: 2017-02-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving