aanmeld knop
dot

Instagram profiel populair maken

zonnebril.jpg
Instagram is hot en bijna iedereen heeft er een profiel. De meeste actieve leden van Instagram willen ook een populair Instagram profiel met veel volgers, likes en reacties. Met goede tips wordt het je makkelijk gemaakt. Volgers en likes krijgen op Instagram is niet zo moeilijk. Het vergt tijd en creativiteit, maar vooral ook doorzettingsvermogen. Hoe wordt jouw Insta populair?
ComputerComputer

Goede foto’s

Goede foto’s zijn natuurlijk erg belangrijk. Daar draait dit social media kanaal natuurlijk om. Om je foto’s nog mooier te maken kun je verschillende filters gebruiken. Filters maken je foto nog cooler. Populaire Instagram filters zijn Valencia, Rise en Amaro. Daarmee maak je een foto waar jijzelf opstaat nog aantrekkelijker. Dat zorgt gegarandeerd voor meer likes.

 

Afwisseling

Wissel ook af en maak niet continu dezelfde soort foto’s Dat is saai en dus geen reden om je te gaan volgen. Wees vernieuwend en geef mensen een kijkje in je leven.

 

Likes en volgers door hashtags

Om meer likes te krijgen, en meer volgers, moet je natuurlijk eerst gevonden kunnen worden. Dat doe je door het gebruiken van hashtags. Hashtags zijn zoekwoorden die met het hekje (#) beginnen. Wie een foto wilt zoeken op Instagram, gebruikt de zoekfunctie. De zoekfunctie gaat op zoek naar foto’s met overeenkomende hashtags. Is er een match, dan kan jouw foto getoond worden.

 

Voorbeelden gebruik van hashtags

Gebruik de hashtags altijd zo optimaal mogelijk. Hoe meer hashtags, hoe meer details. Probeer daarbij wel de foto goed aan de hand van hashtags te beschrijven. Heb je als voorbeeld een Nike Air Max schoen gepost, dan kun je de volgende hashtags gebruiken: #nike #nikeair #nikeairmax #airmax #schoen #sportschoen #veterschoen #hardlopen #hardloopschoen en ga zo maar door. Je snap het al. Alles wat relevant is aan de Nike Air Max kun je dus gebruiken. Wanneer iemand zoekt naar hardloopschoen, dan kunnen ze jouw foto tegenkomen en de foto gaan liken. Heb je nog meer interessante berichten gepost, dan kan het je zelfs een nieuwe volger gaan opleveren!

 

Volgers krijgen op Instagram

Je bent echter niet de enige die een specifieke hashtag gebruikt. Er zijn namelijk duizenden of miljoenen mensen met dezelfde hashtags. Hoe jij bovenaan in de zoekresultaten terechtkomt, en boven alle andere komt, is doordat jouw profiel ook in de ogen van Instagram aantrekkelijk is. Kort gezegd heb je volgers nodig. volgers zorgen voor een groter bereik. Het lastige in dit verhaal is dat volgers niet vanzelf komen. Een van de manieren is dus zelf mensen gaan volgen zodat ze jou weer terug gaan volgen, en mensen gaan liken zodat je gezien wordt.

 

Volgers kopen Instagram

Heb je veel Instagram volgers, dan trek je sneller de aandacht doordat je hoger in de zoekresultaten terecht komt. Zodoende komen er sneller mensen op jouw foto’s uit en kun je meer activiteit op je profiel verwachten. Naast volgers kopen, kun je ook likes kopen, video views kopen, en ga zo maar door. Alles is eenvoudig te regelen voor een zeer betaalbare prijs. Maar eerlijk is het natuurlijk niet en echt populair worden heb zelf in de hand. 


Tags: social media, bekend worden, beroemd worden, populair, likes kopen
ComputerComputerArtikel geschreven door: merweb.
Publicatie datum: 2017-02-17
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving