aanmeld knop
dot

Valkuilen tijdens je bruiloft

Huwelijk.jpg
Eindelijk is het zover, na maanden of soms zelfs jaren wachten gaan jullie eindelijk trouwen. Je hebt alles tot in de puntjes geregeld en bent er helemaal klaar voor. Toch is het goed om nog even stil te staan bij deze valkuilen die (vaak gestreste) bruiden en bruidegoms soms vergeten. Tips voor een geslaagde bruiloft.

Bespaar niet op een fotograaf

Als het goed is, is je bruiloft een van de mooiste dagen van je leven. Maar die dag gaat ook ontzettend snel voorbij. Het enige wat je na je bruiloft nog hebt, buiten hopelijk je echtgenoot/echtegnote, familie en vrienden, zijn de foto’s en videobeelden. De vastgelegde herinneringen die je koestert. Vaak gaat de dag zo snel voorbij dat dingen die gebeuren ook snel aan je voorbij gaan, waardoor je ze soms vergeet. Daarom is het belangrijk om niet te besparen op een goede fotograaf, zodat de bruiloft zo goed mogelijk wordt vastgelegd. Er zijn vele stellen die bij het besparen op een fotograaf achteraf zoveel spijt hebben. Zoek dus een fotograaf uit die foto's maakt die jij mooi vindt, en bespreek vooraf wat je wel en niet verwacht. Probeer teleurstellingen te voorkomen.

 

Experimenteer niet teveel met je uiterlijk

Last minute een schoonheidsbehandeling voor je bruiloft nemen is geen goed plan. Het is logisch dat je er op je mooist uit wilt zien op de grote dag, maar test behandelingen die je nog nooit hebt gehad ruim van tevoren uit. Je wilt een dag voor je bruiloft geen oranje gloed, te kort haar of een allergische reactie hebben. Wil je afvallen voor je gaat trouwen? Begin dan ruim van tevoren en kies niet voor een crashdieet. Geef dit ook aan bij het passen van de jurk of je trouwpak, zodat er rekening kan worden gehouden met eventuele aanpassingen op het laatste moment.

Ook de bruidegom op zijn best
Vergeet niet dat de bruidegom ook wensen en voorkeuren heeft en op zijn best voor de dag moet komen. Bij vrouwen draait een bruiloft soms al gauw om henzelf, omdat er nog altijd vrouwen zijn die vaak heel hun leven al dromen van deze dag. Bij mannen is dit meestal toch minder snel het geval. Toch heeft de bruidegom vast ook een aantal wensen. Houd hier rekening mee. Wil hij bijvoorbeeld een DJ en jij liever een band? Of wil jij graag overal bloemen maar houdt hij het liever bescheiden? Probeer wat vaker een compromis te sluiten of water bij de wijn te doen. Uiteindelijk draait het allemaal om geven en nemen, ook na jullie bruiloft.

Besef waar het allemaal om gaat
Een bruiloft levert enorm veel werk en stress op en kan ervoor zorgen dat je aan niks anders meer denkt. Maar vergeet niet wat de reden is dat je in eerste instantie hebt gekozen om te gaan trouwen. Het gaat om jullie liefde voor elkaar, niet alleen om het hebben van de perfecte bruiloft. Houd dit in je achterhoofd als je na een drukke dag ook nog veel moet gaan regelen voor je grote dag en je loopt te mopperen tegen je verloofde. Uiteindelijk gaat het om je liefde voor hem.


Tags: bruiloft, bruidsfoto's, dj inhuren bruiloft, trouwen, trouwjurk, tips bruiloft, bruidsfeest
Artikel geschreven door: sannevermeulen.
Publicatie datum: 2017-03-08
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving