aanmeld knop
dot

Het moorddiner uitje is een waar succes

Diner.jpg
Het moorddiner is het perfecte uitje als je samen met je vrienden, familie of collega's een leuk uitje wil organiseren. Tijdens een diner krijg je namelijk te maken met een moordspel. Spannend, maar zeker ook erg gezellig!

Moorddiner als uitje

Ben je van plan om een uitje te organiseren om samen te houden met je collega's, vrienden of familie? En wil je daarbij naast een spel, ook genieten van een diner? Dan is het moorddiner het geschikte uitje voor jou. Hierbij krijg je tijdens een 3-gangen diner te maken met een moordspel. Jullie krijgen van te voren te horen dat jullie zijn beland in een moordzaak. Er is een moord gepleegd en de dader van deze moord zit aan dezelfde tafel. Jullie moeten er individueel achter zien te komen wie de moord gepleegd heeft. Dat is nog een lastige klus, maar je krijgt een hoop hints waarmee je op het juiste of verkeerde pad kunt worden gezet.

 

Moorddiner op Locatie

Het moorddiner is populair. Meestal wordt dit moorddiner georganiseerd in een restaurant, maar het is ook mogelijk om het moorddiner te organiseren op je eigen locatie. Je moet dan zelf zorgen voor een 3-gangen diner, het moordspel wordt door een derde partij zoals Uitjesbazen georganiseerd. Als je zelf graag het diner wil maken, dan is dat dus de perfecte oplossing. Wil je toch liever alle zorgen wegnemen bij jezelf? Dan kun je het moorddiner ook in een restaurant laten organiseren. Dan krijg je een 3-gangen diner, wat geregeld wordt door het restaurant en het moordspel tussendoor. 

 

Moorddiner winnaar

Het moorddiner heeft natuurlijk een winnaar. De winnaar wordt bepaald doordat de eerste deelnemer de juiste moordenaar weet te raden, nog voordat het toetje geserveerd wordt. Er is dus enige haast bij. Je kunt niet rustig op zoek gaan naar de moordenaar, er moet vaart achter gezet worden. Dat is hetgeen wat dit uitje ook zo leuk maakt. Daarnaast zal de moordenaar ten alle tijden je proberen om op het verkeerde spoor te zetten. Je moet dus goed opletten wie je vertrouwt en aan wie je informatie doorgeeft. 

 

Moorddiner organiseren

Ben je overtuigd en denk je dat het moorddiner het perfecte uitje is voor jullie? Dan zijn er natuurlijk verschillende partijen waar het mogelijk is om dit moorddiner te organiseren. Moorddiner-Events is daar een van. Zij organiseren het moorddiner door heel Nederland en België. In restaurants of op je eigen locatie. Alles kan bij Moorddiner-Events. Heb je dus interesse in een moorddiner? Bekijk dan de website van Moorddiner-events. Je krijgt altijd binnen 24 uur nog een reactie terug op een email. 


Tags: Moorddiner uitje, moorddiner, moordspel diner, etentje, grappig diner, moordspel restaurant
Artikel geschreven door: BarrydeG.
Publicatie datum: 2017-03-13
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving