aanmeld knop
dot

Hoe kan je jouw slaapproblemen oplossen?

stress.jpg
De meesten van ons hebben deze gekmakende middernacht momenten ervaren. Wanneer, hoe moe je wel niet ook bent, je ofwel niet in slaap kunt vallen, ofwel je niet kunt blijven slapen, ofwel je slaap van zo’n slechte kwaliteit is dat het voelt alsof je niet eens geslapen hebt. Voor iedereen die ervaring heeft met deze gebroken nachten, is er deskundig advies voor de oplossing van zijn/haar slaapproblemen. Je verdient een goede nachtrust en een leuke dag vol van energie. Er bestaat een grote kans dat je door dit artikel je slaapproblemen voorgoed achter je laat en je geniet van een perfect slaap.

Slaap is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is van essentieel belang voor mensen met slaapproblemen om te leren dat ze deze problemen oplossen. Wat we wel weten is dat de slaap vele voordelen heeft voor de gezondheid en het krijgen van een goede nachtrust is de sleutel tot een energiek gevoel overdag. Inzicht in een goede nachtrust kan je helpen je gezondheid te verbeteren en kan zelfs je leven verlengen.

 

Slaapproblemen

Een slaapprobleem is een aandoening die vaak van  invloed is op jouw vermogen om voldoende kwaliteit van slaap te krijgen. Hoewel het normaal is om af en toe ’s nachts wakker te worden door verschillende oorzaken, is het niet normaal om regelmatig niet in slaap te kunnen komen, of om wakker te worden met uitgeput gevoel, of om slaperig te voelen tijdens de dag.Je kunt een slaapprobleem hebben als het meer dan 30 minuten duurt om elke nacht in slaap te vallen, je moe bent tijdens de dag en je niet uitgerust voelt.

 

Slaap gewoonten

Slaapgewoonten zijn de sleutel tot het krijgen van een goede nachtrust. We kunnen onszelf trainen om elke nacht snel in slaap te vallen, of we kunnen onszelf trainen om wakker in bed te liggen zoals sporten vlak voor het slapen,te veel cafeine drinken, lang in bed televisie kijken . Maar ook andere factoren kunnen de kwaliteit en kwantiteit van onze slaap beinvloeden. Het veranderen van onze slaapgewoonten kan leiden tot een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit en kwantiteit van slapen.

 

De meest voorkomende slaapproblemen

- Slaploosheid

- Slaapapneu

- Rusteloze benen syndroom

- Narcolepsie

De volgende situatie kan ook interfereren met je nachtrust:

- Jetlag

- Het werken in de nachtdienst

- ’s nachts rijden

- Snurken

 

Hoe kan je de slaapproblemen oplossen?

Zolang je geen echte oorzaak gevonden hebt, kun je geen juiste oplossing vinden voor je slaapproblemen. Sterker nog,  juiste oplossing is meestal een combinatie van meerdere oplossingen. Deze bestaat altijd al uit de kleinere verbeteringen die kunnen elkaar versterken om tot een goede nachtrust te komen en meer energie overdag te hebben.

 

Perfect Slapen in 7 Stappen

De beste behandeling is niet altijd de duurste of de ingewikkeldste methode. Soms helpt een kleine verandering in je dagelijkse leven tot een goede nachtrust. Geen kostbare maar een goede effectieve methode staat in het boek ‘Perfect Slapen in 7 Stappen’. Deze legt precies uit oorzaken, oplossingen en essentiële suggesties voor slaapproblemen. Hierin staat de aanpak om stap voor stap slaapproblemen op te lossen.

 

e-cursus slapen

Het is niet alleen voor mensen met slaapproblemen, iedereen kan profiteren van de adviezen om niet alleen om beter te slapen,maar ook om over dag lekkerder in je vel te zitten en meer energie te hebben voor een gezonder leven. Bij dit boek zit een e-cursus die je gratis kunt volgen. De adviezen en de tips bij dit boek en de e-cursus kun je direct vanaf eerste nacht in praktijk brengen en daardoor dus al beter slapen. Sommige adviezen gaan over het veranderen van je levensstijl of je ingeslepen gewoontes.


Tags: perfect slaap, slaapproblemen, goede nachtrust, perfect slapen
Artikel geschreven door: fariba.
Publicatie datum: 2017-03-26
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving