aanmeld knop
dot

Een evenement op een externe locatie organiseren

Baas.jpg
Jij hebt de schone taak gekregen om een evenement op een externe locatie te organiseren, maar staat te trillen op je benen bij de gedachte hieraan. Kun jij jezelf hierin vinden? Hoer organiseer je een groot evenement of congres? Zoals gezegd komt er bij het organiseren van een congres een heleboel kijken. Je moet letterlijk overal rekening mee houden en dat kan nog wel eens resulteren in een boel zorgen en stress.

Er zijn een aantal handvatten waarmee jij aan de slag kunt gaan voor het organiseren van een evenement op een externe locatie. Dus nu zonder verder gedoe, hierbij twee tips die je gebruikt om een evenement te organiseren op een externe evenementenlocatie.

 

Ga voor een goede catering

Nu hoor ik je denken: 'natuurlijk willen ik en mijn gasten lekker eten'. Dat is echter niet wat ik bedoel met een goede catering. Een goede catering is namelijk niet alleen lekker maar zorgt er ook voor dat iedereen wat te eten heeft. Op een gemiddeld evenement komen namelijk een heleboel verschillende mensen die allemaal een bepaalt dieet kunnen hebben. Zo zijn er mensen die niet alles mogen eten doordat ze een bepaalt geloof aanhangen of natuurlijk een dieet hebben.

 

Variatie in de hapjes

Ook voor deze mensen moet je zorgen, dus zorg dat je voldoende variateit hebt in je catering. Bespreek dit dan ook met je evenementenlocatie, een beetje locatie draait hier zijn of haar hand niet voor om.

 

Maatwerk in beeld en geluid

Een van de belangrijkste redenen om een evenement of congres op een externe locatie te organiseren is omdat er verschillende facetten zijn die je niet in je eigen locatie kunt leveren. Vaak is beeld en geluid hier een goed voorbeeld van. Breng goed in kaart wat je precies nodig hebt tijdens het geven van je evenement en kijk of je gemakkelijk aan deze zaken kunt komen. Dan en alleen dan is de kans op succes het grootst.

 

Beeld en geluid

Maak ook direct inzichtelijk of het mogelijk is om verschillende vormen van beeld en geluid zelf aan te leveren. Je kunt er namelijk niet zomaar vanuit gaan dat een evenementenlocatie altijd alles op voorraad heeft, zeker wanneer de locatie meerdere evenementen op één dag heeft.

 

Succes en plezier

Een evenement organiseren op een externe locatie kan erg stressvol zijn. jhet is de bedoeling dat het een succes wordt en dat begint bij het organiseren van je evenement op een externe locatie. Maak van het begin af aan goede afspraken met de eigenaar(s) van de locatie. Dan is de kans op succes namelijk echt het allergrootst.


Tags: evenement, congres, feest organiseren, bedrijfsevenementen, locatie huren
Artikel geschreven door: iqlars.
Publicatie datum: 2017-04-07
Wil jij ook geld verdienen met artikelen schrijven? Meld je direct gratis aan!


dot

Reacties

U reageert als gast. Heeft u een account, log dan eerst in.

Typ de Captcha code over:

Plaats een reactie:


Categorieën

Gezondheid Financieel Elektronica Auto & vervoer Afvallen & dieet Reis & vakantie Internet & computer Wetenschap Relatie & liefde Hobby & werk Recepten Kunst & cultuur Huis & tuin Werkstuk/Essay/opstel Recensies Mijn eigen verhaal Sport Seksualiteit Zwangerschap Dier & natuur Verzorging & mode Opvoeding Feestdagen Overige Nieuws toen en nu Wonderlijk & bizar Verslaving